kbba

Latest Posts

Bawal atau Shawl

By 4:17 PM , , ,

As salam...

Hye korang.
Mintak sedikit pendapat please.
D, a.k.a husband aku, kata...
Dia prefer aku pakai tudung bawal dari Shawl.
Aku suka pakai shawl.
Walaupun berbelit, tapi aku terasa remaja gitu..

Tapi, dia kata, bawal better.
Apa pendapat korang yek?
Sekarang aku dalam usaha mempelbagaikan koleksi bawal.
Tapi, bukan Aidijuma la..

Aku tak mau la cari sama macam kegilaan ramai.
Dah macam fareeda dah virus AJ ni.
Aku prefer tudung kat SBU.

Tak femes pun SBU ni, tapi aku suka coraknya yang simple.
Macam AJ, banyak sangat corak serabut.
Huhuhu...




Ni gambar bila aku bershawl
Nampak mok2 sikit.. Tapi, aku rasa selesa.



Ni berbawal. Tapi, aku rasa macam tua.
Tu pun aku tanggalkan spec.
Kalau pakai spec, tak confident je aku rasa..


Ke, aku je yang rasa macam tu.. huhuhu

Ok la.. kalau xde yang membantu pun xpe..
Saje je...
Leh pos gambo selfie.

Tapi, orang kata, pos nak tunjuk kat sapa??
Errkk.. selfie bini orang pun dah jadi isu sekarang kan..
Tapi, betul gak. Nak tunjuk kat sapa???

Hari2 aku selfie whatsapp gambar bg laki aku je la..
Wakaka.. bg dia muntah ijau.
:P




You Might Also Like

14 leave a massage here...

  1. kalau saya kak minat lagi perempuan bertudung bawal

    ReplyDelete
    Replies
    1. parihh... mu biar betul?? nampak sopan yek? ihihi ok dik noted.

      Delete
  2. 2 2 pun ok lin. Variety kan kedua2 koleksi bawal dan shawl mu. ;)

    Pasal post selfie tu. Ermm. Entah lah kan. Bila Yt baca tu, Yt ok je dgn statement asal. Tapi org yg share tu agak annoying. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ku pun fikir gitu gak yati... ok noted.

      annoying kan... uhuhu sentap sangat

      Delete
  3. Nampak sweet n muda pula tanpa spek dengan bawal..

    ReplyDelete
  4. mmg nmpk bawal lg sesuai. ye lah pompuan kan.. kadang2 nak nampak kelainan jugak ber shawl.. akak pun sama laa alene.. wpun x sesuai dgn muka yg bolat ni nak jugak bershawl..

    ReplyDelete
  5. cer pakai lens lin.. ciknaa rasa sbb spek kot.. hee.. ampun2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuhuh.. nak beli spek br tak mampu lagi ciknaa... uhuhhuuh lens malas susah nak jaga.

      Delete
  6. Kadang2 nmpk pakai bawal pon cantik gak..maybe sbb husband da terbiasa nmpk lin pakai shawl,tu yg dia ckp pakai bawal lg ok..ape2 pon,pelbagai kn.mggu ni pakai bawal,minggu dpn pakai shawl:)

    ReplyDelete
  7. Shawl kak.. Memang nampak muda . Hihi

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers