kbba

Latest Posts

Ikat anak dalam kereta

By 10:00 AM , , , , , ,

As salam...

Bila korang baca tajuk nampak macam kejam sangat je kan.
Tapi, itula hakikatnya.
Aku ikat anak2 kat kerusi dalam kereta.

Kalau dulu, aku memang tak pernah langsung nak ikat dorang kat car seat.
Tapi, bila lama2 sekarang ni, dorang ni makin melasak.
Aduhh.. tak larat rasanya nak marah.
Sampai aku plak stress sebab asyik nak marah.

Then, aku decide kena ikat dorang.
So, plan pertama kena beli go go pillow utk entertain dorang bila kena ikat.



Memula tu, dorang ok je.
Lama2 dah mula buat perangai.
Especially bila travel jauh2 macam CNY hari tu.
Kemain dorang stress dalam kereta tu.
Aku plak kecian.
Kadang tidur sampai terlentok kepala.
Aduh.. kecian.
Tapi, nak buat macam mana kan.
Terpaksa la anak2... uhuhhu

kecian harris. tp dia tak nak duduk kat kerusi sendiri. Mengamuk nak duduk kerusi abg.

Harris memang drama sangat bila kena ikat.
Drama paling tragis, bila dia mengamuk campak ipad aku ke jalan tar.
Dan berderai la screen ipad aku.
Dari mersing sampai ke muar aku nangis. uhhuhu
Ngan D pun aku merajuk.
Emo sangat mmy korang tau tak.

Ok la.. emo balik bila tercerita pasal IPAD aku huhuhu



You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. nad punya Harith baru je recently campak my phone ke tangga....retak seribu segalanya

    ReplyDelete
  2. Wah..cemana boleh baling ke jalan tar tu??buka cermin ke??

    ReplyDelete
  3. haha baca komen tadi ingat ikat main-main..ikat sungguh nih.. aduhduhduh..hero2 ni mmg byk akal..

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers