REVIEW - Suamiku En.Perfect 10

As salam...



Wow.. serious aku suka sangat Filem ni.
Ehh.. buku dia aku dah baca tahun lepas.
Ke, tahun lagi 1. Tak pasti.
Tapi, jalan cerita ada lagi dalam kepala otak aku la.



So, bila filem ni di tayangkan je, aku meroyan la nak pergi tengok.
Masa dulu, ura ura nora danish dan Aaron Aziz.
Tapi, end up Lisa surihani ngn AA.
Pape pun actor dan actress memang maching sangat.
Ada kimia gitu.

Cuma apsal AA makin tak encem.
Huhuh...
Mungkin dah berumur sikit kot.
ihih.. tp lakonan tetap best...

Ok la back to the review.
Over all it same with the novel story line.
Gila...
Aku macam tak percaya aku boleh puas hati macam tu sekali.

First part, aku asyik gelak je ngan karekter masing2.
Ending part plak, hampir menitik air mata u...
Huhuhu...
Apa maknanya??
Opkos la best.
Serios tak rugi pergi tengok.. hihih

Sapa belum tengok, tengok la ye.
Tak rugi bak hang.

Ok bye.



Post a Comment

8 Comments

  1. Akak langgan kat astro first jer...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt ada kat astro first pun lin nak langgan juga. uhuhu tak puas tgk aritu.

      Delete
  2. Tggu cd keluar la..nk tgk wayang mmg x la

    ReplyDelete
  3. Tak pernah baca novel ni.. Tapi dulu Yt kecewa sgt dgn filem ombak rindu. Sbb Yt langsung x puas hati. Filem ni teringin nak pergi tapi dah 3 tahun umur arissa. Tak pernah lagi pergi tgk wayang. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ombak rindu lin pun frust.. tak sedih langsung.. tp sbb ada AA ku tgk gak... huhuuh

      Delete
  4. best ye..peminat2 novel memang suka la filem nih..

    ReplyDelete