AJrian - Aku dah kena racun berbisa

As salam...

Morning all
Salam jumaat.
Alhamdulillah masih bernafas.
Sihat dan cerdas.
Jumaat ni, banyakkan berzikir ok.
Semoga kita semua diberkati-Nya.

Ok.
I is kena racun dah..
Racun yang berbisa..
Sakitnya tuh di sini.
Sakit.....
*mood nyanyi*



Aku jatuh cinta sama Aidijuma.
Lols..
Memang berhantu ok.
Harga AJ ni, memang ok la.
Tak merepek sangat.
Tapi, kalau korang cari yang susah dapat tu memang harga merepek.
Toksah la buat kerja gila.
Beli tudung sampai harga 1k ye.
Beli yang RM10 sudey..

Aj ada beberapa label.
White label -RM10
Black label -RM33
Blue label -RM20
Green label -RM15
Pink label -RM14

Murah je kan.
Yang jadi mahal, bila kita beli kat reseller.
Logic la mahal sikit sebab dorang tolong beratur untuk kita.
Pada aku tak kesah sangat la.
Tapi, jangan la sampai harga melambung.
Tak patut la kan.

Sofar aku dah ada 7 helai kot.
Alahai.. sikit je.
Tapi tak pe, sikit2 lama2 jadi bukit.
Lalalala...

omey tak AJ kita... lalalal
Aj yang kat gambar tu kan, aku kena soal siasat ngn D.
Apsal LOVE besar la...
Kenapa ada tompok2 la...
Pastu geleng2 kepala...
Hahaah

Aritu aku tanya dia kata ok je..
Nak beli belilah.
Now aku dag jadi kedek bila nak belanja lain.
Asyik fikir nak simpan utk novel dan AJ je.
Ha...

Gambar tu, aku pakai green label.
So, rege RM15 je.
Kalau beli kat SBU rm25
Kain licin, susah nak bentuk.
Aj keras dan mudah bentuk.
Ahakkk~~

Bye.

Eh... hijab pin by mommylin dah restock banyak...
so, korang leh tengok kat IG iolls atau FB ok.

https://www.facebook.com/MommylinLoveandCare
https://instagram.com/allene_typicalmommy/


Post a Comment

9 Comments

  1. murah2 je rupanya harga sbnrnya dia ek..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. lawanya. sheila ada selai je AJ black label. hahaha sebab pemalas sungguh nak iron. black label is the besttttt, hehehhee

    ReplyDelete
  3. husband mimi pun mcm tu jugak kalau beli barang.
    kenapa mcm ni.
    kenapa mcm tu..
    hai la suami..
    mcm buat tapisan pulak.. hahaha

    ReplyDelete
  4. teringin nak beli AJ nie kak. tapi taktau nak beli kat mana. :D

    ReplyDelete
  5. harganyaa murah2 AJ ni ekk.. kawan jual mahal tak tau laa pasal apa...

    ReplyDelete
  6. hahhahaha dah terjebak ke lin..aku dah pencen dah...btw comel ko pakai color pink tu

    ReplyDelete
  7. cntik tdung AJ ni kn
    mmg bisa kalau kne rcun ..hihi :)

    ReplyDelete
  8. kita pon dh beli 4 dah.dok tengok hat lain2 gak tp dok nak beli xnk beli...hahaha...bila pkai AJ nmpk muda 5 thn...hahaha

    ReplyDelete