kbba

Latest Posts

Restaurant Top Steak House sangat menghampakan

By 11:07 AM , , , , , , ,

As salam...

Morning korang.
Sihat?
Aku sihat.. makin booolat.
Huhuhu...
Sebab makin malas dan makan banyak.

Kecewa.. sangat dengan 1 restaurant ni.
Area sg.besi.
Design interior memang lah ohsem dah.
Tapi, food taste hampehhh...

Hari Rabu haritu, balik kerja, aku ada delivery popia otak2 kat area desa tasik.
Balik tu, jem la tersangat.
So, we decide nak pergi makan dulu.
Tanya D nak pizza ke nak western.
Bini mood baik nak belanja makan ni.

So, D choose western.
Aku kecewa sikit la.
Sebab dulu pernah makan, dan rasa nya tak sedap mana pun.
Best lagi makan kat secret resepi
Tapi, dah suruh D pilih, ikutkan aja la..
Dia mesti terbayang2 kambing la tu...

Bila sampai, memang tak ramai orang.
Kat situ, surau pun disediakan.
So, tak ada la nak terlajar magribkan.


sebab tak ramai orang leh kami selfie


budak ni, mana tahu diam

Order dan tunggu sekejap je makanan sampai.
Ada bagus disitu.
Air aku order mango.
Rasa manggo tu, tawar.
Tak pe la. Elok utk kesihatan.
D order laici. Standard la kan.
Laici dari tin.

Makanan aku order mushroom soup dan garlic bread untuk Hafidh dan harris.
D, order lamb chop kot...
Aku plak chicken golden. ala chicken cordon bleu.

Tapi rasa memang semua out.
mushroom soup ada letak daun saderi.
Aku memang tak suka.. huhuhu tapi tak kesah bukan aku punya...
Lamb D, sos dia kata tak sedap. Daging pun kecik je.
Aku punya paling hampehhh la aku rasa.
Ayam KERAS..
Cheess SIKIT
Isi ayam DAH TAK SEDAP (tak tahu berapa lama dia simpan)
sos paling tak sedap pernah aku rasa. MASAM sangat.

Masalah dia dah curah kat ayam tau.
Kalau tak, aku boleh je request nak cili sos botol dengan mayo.
Ni, dah berendam macam mana aku nak makan.
Aku makan sikit je.
Pastu aku habis kan funfries.
Memang mood swing terus pastu...
FRUST!!!!





You Might Also Like

9 leave a massage here...

  1. awk x gtau dorg ke mknn mcm hampeh?

    ReplyDelete
  2. Hmm...tula..skg byk sgt kedai mknn western yg xsdp.huhu

    ReplyDelete
  3. huhuhu..mmg frust mcm tu....daku pnah mkn kt kdai tp x sdap..last2 balik umah masak meggi je..lg sdap..hahaha..

    ReplyDelete
  4. Ermmm mmg sakit ati klu gi makan tempat camni...spoil mood!

    ReplyDelete
  5. kalau makan restoran macam tu rasa sebelum balik nak simbah minyak kemudian bakar je kan? kalau dah semua tak sedap.. motif buka restoran cecantik

    ReplyDelete
  6. alahai..mmg frust lah kalau camtu dah lah perut tgh lapar kan...ok..black list!!

    ReplyDelete
  7. memang frust..nak2 tgh lapar...patut kena komplen sikit...

    ReplyDelete
  8. ha;a kak. saya ada merasa dekat top steak house tu.. memang kecewa jugala... dengan keciknya.. harga bukan main. hmmm... lepas ni mmg x g dah

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers