kbba

Latest Posts

sambutan birthday tok yah ke 52

By 5:45 PM , ,


As salam...

Last week 24hb besday ayahda yang tercinta. So, adik aku yang bongsu tak jadi bongsu tu, (sebab ada iman) konon nak suprisekan ayah dia. Akak dia ni tak gaji lagi, maka ikut je la aturan cara dia.
Dia mintak tolong bawak ayah pergi pizza tempat dia kerja part time tu.
Aku ni ngikut je la. Orang nak belanja kan. Tumpang sekaki. =D

Tq su belanja ayah dan kami2 makan kat pizza. Entah berapa hengget je duit dia habis. Aku plak siap request macam2 hhahah



Sesi potong kek.  Kek pun iolls tak rasa. Kenyang sangat dah.



Antara menu yang ada. Semua aku rasa... huhuhu 


 Abaikan muka comel mmy harris yang tengah layan harris tu ye. =D


Nak gambar berdua juga... ihihhi


we olls.. walaupun tak cukup ahli.. jalan je...




Ok la.. tu je. Happy besday ayah yang ke 52.

Aku semput tau makan kat sini. Apsal entah anak2 makin menjadi2 je aktif dorang. Tercekik garlic bread aku.


You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. Sedapnya makan pizza....hahah..biase la budak2 makin aktif..mak pulak jgn harap ler dpt mkn dgn nikmat..makan zass telan terus dek kerana anak2 aktif..aku pun mcm tu jgak wei..kadang2 tu smpai tercekik....hahahaha

    ReplyDelete
  2. Hahahha tercekik roti ke yunk...ish2...i yang anak sorang pun termengah2 kejar huhhh...happy belated birthday to ur hensem dad...meriah sambutan

    ReplyDelete
  3. ttiba rasa homesick tgk gambar keluarga bahagia.. sob3.. happy birthday pak cik :D

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers