kbba

Latest Posts

Super Daddy

By 2:09 PM , , , , , ,


As salam...

Daddy MHA adalah seorang super dad.
Dari MHA merah2 gebu2... daddy banyak tolong mmy.

Masa nak melahirkan, daddy ada sebelah mmy teman.
Kadang2 jadi penghibur saat mmy tengah menahan sakit contraction.
Pemberi semangat mmy saat mmy rasa down dan give up untuk melahirkan MHA.
Bukan senang tau nak meneran.

Bila mmy dalam pantang pula,
Daddy la yang tolong cuci baju MHA.
Setiap pagi, daddy cuci baju baby kemudian baru pergi kerja.
Sebelum tu siap tolong mmy pakai bengkung lagi.
Yang lilit2 tu.



Bila malam, daddy amik tugas buat susu anak.
Setiap kali MHA menangis, nak susu Daddy yang akan buat.
Mmy tak sedar. Kalau sedar pun mmy kejut daddy
Hahaha... *now br realise kenapa d tak mo bby lg*

Sampai la MHA besar, Daddy juga tugas buat susu.
Masa MHA BF je, mmy bangun bagi susu.
Itu pun sambil mata pejam.
Hihihi...

Bila keluar berjalan, daddy juga la yang bertugas untuk dukong MHA.
Dlu, masa kecil mmy dukong. Itu pun dengan bantuan Mei tai.
Tapi, bila besar, mmy tak larat.
Daddy dukong.

Hafidh..
Harris...

Nanti korang dah besar jangan lupa jasa Daddy.
Super daddy korang.
Biar pun kita tak mewah mana, tapi korang bertuah ada daddy macam DADDY.
real SUPER DADDY MHA.

mana ada daddy lain dukong macam ddy MHA dukong anak


And mommy lucky wife dapat daddy MHA.
*blushing*





You Might Also Like

8 leave a massage here...

  1. bagus la mcm tu allene...ain ni plak budak2 ni sikit2 nak ain je..papanya la releks je...huhu

    ReplyDelete
  2. samalah lin.. beruahkan dapat pasangan yang saling membantu ni..

    ReplyDelete
  3. sebenarnya para suami ni banyak je jd tulang belakang isteri.. cuma kadang kite ni rasa, kite je laa banyak bekorban untuk family...^_^

    ReplyDelete
  4. part susu tu sama.. cepat la anak besar, sian pulak kt laki mak buat susu memalam..hihi

    ReplyDelete
  5. bab dukung sama dengan anak2 saya la..saya dari anak2 kecik lagi,kalau jalan keluar saya tak pernah dukung anak..jalan lenggang kangkung je.suami yang dukung anak2..sebab tu agaknya anak2 manja kemain dengan ayah...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. bkn semua org dpt psangan y amat membantu kan...

    ReplyDelete
  7. husband pun super ayah......balik keje amek anak2 dari umah mom.mandikan abang hasif.then masak for dinner..............huhuhu~~

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers