AKTIVITI KELAB BLOGGER YANG DITUNGGU

As salam...


Yeahh... dabedabedoooooo!!!!

Korang lama sudah aku tak bersukan ni. Dah tak cergas dah badan. Lama sungguh tak aktif. Lepas habis belajar, kerja, pastu kahwin preggy beranak... ermmm memang slow je la aktivitinya.

Ahad ni 26 April 2015, Kelab Blogger Ben Ashaari akan mengadakan Blogger Day Out di Cyberjaya. Pelbagai aktiviti dilakukan di sini. So, korang jom datang memeriahkan lagi blogger day out ni. Jangan lupa tau lokasi di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya, 

Blogger Day Out





Untuk makluman korang, Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya ni merupakan tempat riadah. Ia merupakan satu tempat menarik yang terletak di Cyberjaya untuk pelbagai jenis aktiviti samada pada hujung minggu atau hari-hari biasa.

Ok, salah satu aktiviti yang akan berlangsung ialah golf, badminton dan juga paintball.  Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya ni terletak berhampiran dengan Universiti Multimedia. 

Untuk makluman korang, ia wujud pada tahun 2006 lagi dan mempunyai banyak fasiliti atau kemudahan bagi aktiviti sukan seperti sirkit go kart, futsal, squash, basketball, kolam manid dan banyak lagi. Kat sini juga menyediakan pakej bagi majlis tertentu seperti majlis perkahwinan atau mesyuarat. 

Tempat parking memang luas dan boleh menampung lebih kurang 500-700 pengunjung pada satu masa. Untuk tempahan catering pula boleh hungin 03-8318 0008 atau follow instagram Kelab komuniti cyberjaya.

Semua di alu alukan untuk datang pada hari kejadian ye... ihhihi. Leh support aku yang tak reti nak bersukan ni. Tapi semangat tu ada. Jom kita leh berkenalan dan yang mommy or gegirl leh laga laga pipi... weeettt...

Ok, antara penaja rasmi Blogger Day Out ialah :

Cyberview Cyberjaya 

Cosmoderm  

Yeos Malaysia

Stamp N Print Enterprise

Natalia  


Ok korang jumpa di sana. I is pemalu. Kalau diam tu tegur la... uhhuuh


Post a Comment

1 Comments