kbba

Latest Posts

Anak jadi bahan uji kaji

By 2:32 PM , ,

As salam...

Korang pernah tak buat uji kaji dekat anak? Contohnya la kan. Korang nak tahu macam mana rupa anak kalau perempuan, korang pakai kan anak gaun. Pernah tak?? cer angkat tangan nak tengok berapa ramai... hahaha *saja buat lawak bodoh*


Ok, nak share story uji kaji aku ni. Harris dengan Hafidh muka kekadang nampak perempuan sangat.
Lagi2 bila rambut panjang. Alahai. Cantik2 anak aku rupanya.
Confius jup mommy







Harris bila rambut panjang, rimas. Tapi, aku suka. Nampak korea sikit. Aku kan, semalam test la something kat harris nak tengok hasil tak???











































































Ok, now tell me, omey tak?? cantik tak? cute tak?? Korang ingt aku kejam sangat ke nak pakai kan harris gaun. Huhuh ini pun aku dok gelak2 cantik sangat anak aku ni.





You Might Also Like

9 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers