kbba

Latest Posts

Badan besar tak bermakna boleh menang ingat tu!

By 11:00 AM , , , ,

As salam...

Orang selalu fikir orang berbadan besar, kalau berlawan mesti menang kan.Yeker wei?? aku tak percaya la. Sebabnya depan mata aku sendiri aku pernah tengok orang berbadan kecil mengalahkan orang berbadan besar. Simple je. Yang badan besar tu leh menangis lepas si kecil tu kenakan dia.

Cerita dia macam ni. Aku macam biasa la kan, bila tengah tengok hp tu, anak datang aku suka la ajak dorang selfie. Bila nak upload gambar kat media social tak de la orang kata aku SS up gambar sendiri. Hihihih. bijak kan...



Aku pun ajak la hafidh selfie dengan aku. Tetiba harris dari belakang nak join. Si hafidh ni tak bg. Nanti muka dia tak ada dalam gambar, dia pun tak berganjak... Pastu kan, korang tahu apa harris buat???





adik abam

Ni la aksi mereka. Sekali adik guna kuasa gigi besar dia. Terus hafidh menangis. Dan harris pun senyum lebar tengok camera. Hahahah



You Might Also Like

11 leave a massage here...

  1. hahaha.. comel sangat....

    sekarang sufiyyah pun selalu kena buli dgn umar..

    tak sabar tungu dalam perut ni keluar nak tengok si pembuli kena buli pulak ke tak.. kihkihkih

    ReplyDelete
  2. hehehe.. adik pon nak menyelit jugakk mommy.. kena pakai skrin besar mcm ipad tu baru semua boleh masuk.. hehehe

    ReplyDelete
  3. hehe...kelakar pula tengok keletah dua hero ni ye
    sama ajelah dengan anak saya pun
    anyway saya follow sini ye #452

    ReplyDelete
  4. hahahahhaa adoiii lawak lah..bijak tau taktik dia tu

    ReplyDelete
  5. hahah..tak boleh jadi artis nih..habis artis lain di kokak nya ...

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers