BAYOU Coffeehouse - Makanan kampung di Cyberjaya

As salam....

Selesai cerita pasal Blogger Day Out 2015, kali ni aku nak share pasal Bayou Coffeehouse yang sponsor lunch kami pula. Bila nampak Bayou coffeehouse ni, perkara pertama mesti ingat makan western. Tapi, bila masuk tengok buffet dia, rasa nak lompat... huaaa.. banyak ulam... Semua lauk pauk menyelerakan. Kalau time ni aku diet, mesti jadi "cheat day". ihih

Lepas main go-kart, badan rasa lapar sangat sebab kuat sangat gegaran. Bahah. Bila tengok lauk pauk, terus tak sabar nak sambar semua...





interior coffehouse 

fav... klu cara kampung balut ngn daun pisang kan... yumm

paru... sedap tau.. makan gitu je. terasa rempah2nya

cekodok pun ada. lauk lemak yang hurmmm sedap... 

ulam ulaman tu yang pergghhh... 

sambal belacan... waduh... kecur air liur.. teringat rasanya hari tu


Tengok gambar je korang mesti tak tentu arah kan.. ahahah... Rugi korang tak try buffet kat sini. Masa bulan puasa buat gathering kat sini pun bestkan korang.. jom2..

Untuk tempahan rujuk di bawah ni ye.
Call no ni 03-8318 0008 atau emel ke bayoucateringcyberjaya@gmail.com



Post a Comment

4 Comments

  1. terliur tengok...menggugat keimanan betul la

    ReplyDelete
  2. woah! ini mmg tahap melampau...jarang nak jumpa restoran yg mmg ada semua jenis makanan masakan kampung! heaven kot!

    ReplyDelete
  3. sedap-sedap nampak makanan dia weii..

    ReplyDelete
  4. memikat selera semua nya makanan fav tu

    ReplyDelete