Giveaway Diana Rashid dan Sahabat maya... Ehh!

As salam...

Hi korang ngantuk ker?? Jangan tido! Kang aku kantoi. Hahah. Aku ni nak elak ngantuk meh type entry. Confirm tak ngantuk tau.

click banner



Korang dah join belum GA dari DianaRashid.com ni?? kalau belum, please join. Hadiah menarik ye.
Tak caya???
Jup aku kopipasta sini.



Senarai hadiah

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

kufi saiz A4 x 2 pemenang

Tudung x 2 pemenang 

5 shishedo mask x 1 pemennang

topup RM10 x 1 pemenang

1 BB cream Seqy Beauty Natural Tone 
dan 1 Cleanser Seqy Beauty X 1 Pemenang

Produk shaklee (chewable vita c)  x 1 pemenang

Hijab pins by mommylin x 1 pemenang

Novel (Kalau Sungguh Bagai Dikata) x 1 pemenang



Kan.. bestkan. Senang je cara nak menang GA ni.

Syarat:

1- Buat entry dengan tajuk bebas..lagi mengancam tajuk nya lagi best..
heheheh

2-letak banner kat atas tu dalam entry awak.link kan ke entry GA ni.

3-Wajib Follow dan like semua penaja yang saya senaraikan di bawah.

4-tinggalkan link GA awak di kotak komen di entry ini sahaja.


 Jemput Follow ...

www.aziankhalil.com
www.mommylin.com/
www.jendelahidup.com/
mysweetzlife.blogspot.com/
vitamingarage.blogspot.com/
Rafina Mimi Abdullah
www.safurara.com/


Jemput like facebook page kawan saya ini..

Mommylinloveandcare
 Kufi Art By Me


Jemput Follow Ig kawan saya ini..

rohaya_yusof
Kufi_by_me
eima_dealershaklee
mommylin_loveandcare
Safuraonlineshop

Mudah je la. Sila la merajin kan diri masing2 ye. Hadiah menarik. Contest senang semudah ABC.
Apa tunggu lagi.

Aku sponsor Hijab pins by mommylin. Haaa.. Sapa nak pin percuma sila la join. Mana tahu rezeki kan.

Giveaway akan berlangsung selama 2 minggu sahaja.
bermula 14 sehingga 28 April




Post a Comment

3 Comments

  1. salam singgah dan follow di petang hari :)

    ReplyDelete
  2. Hai...salam kenal dari penaja juga..ahaks..

    ReplyDelete
  3. hadiah ada tambahan ..tapi tak update pun lagi..hehhe..nanti2 la..

    ReplyDelete