kbba

Latest Posts

Homemade food - Macaroni Cheese

By 4:00 PM , , ,

As salam...

Petang korang. Petang2 ni, kalau lapar, mula la terbayang bayang menu yang sedap kan. Biasanya untuk minum petang, lebih kepada western kan. Mula la roti ker, lasagna ke... Macaroni cheese ke.
Haaa... Aku nak share homemade macaroni cheese, lasagna yang terbaik.

Eh. Ini bukan review berbayar tau. Ini review dari pembeli. Review jujur. Sedap dan sangat puas hati. Aku dah selalu tau makan lasagna. So, bila ada orang jual, aku malas la nak try benda yang dah selalu makan. Aku try macaroni cheese. Rasanya.........












Ya ampun.. sedap. !!

Masa makan tu, time petang2 gini la. Aku amik bahagian kiri, husband kanan. Makan punya makan, aku tak sedar dah nak habis. Boleh pulak laki bini ngadap tanpa rasa diri bersalah makan tak ingat orang belakang. Anak2 aku ler sapa lagi kan. Budak pun suka. Hafidh aku suap je, mintak lagi. Adeh.. dah la aku beli sikit. Nyesal tau. Huhuhu.

tengok je dah kecur kan

ada 2 size, besar dan kecik
Kalau korang berminat, boleh la order dari sahabat blogger juga. Kak Ameris ini link blog dia. Segala info no phone, rupa harga boleh tengok kat sana ye. >>link<<

Apa yang aku leh janjikan korang tak kan menyesal order. Bahahah...

mommy suka makan,

mommylin


You Might Also Like

10 leave a massage here...

  1. wah............tahniah!!dah berdot.com :) fuh..kak amy punye baked macaroni memang tempting habis..sbb jauh je ssh nak order..huhu

    ReplyDelete
  2. Ya Allah.. tq sgt2 allene.
    Jeles allen dh berdot com

    ReplyDelete
  3. sedap! mmg sedap.. terpandang komen kak mimah baru perasan dh berdotkom orang tu..amboi sangat.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. wah..tergoda tau...saya pun suka lasagna dan macaroni cheese..lagi2 kalau orang yang buatkan..hahahaah

    ReplyDelete
  5. wahhhhh.. sedapnya tengok! saya dah lama teringin nak makan macaroni cheese. nak wat lagilah malas. ni kompem kena beli ni! :D

    ReplyDelete
  6. sedapnya.. kecur air liur. tak pernah lagi makan macaroni cheese. memang teringin sangat-sangat T.T

    ReplyDelete
  7. zizie pernah buat sekali 3 tahun lepas.. sedap kan... aiceh. sendiri masak, sendiri puji. hee.

    ReplyDelete
  8. Welcome to dot com family dear....berapa web hosting setahun dear?

    ReplyDelete
  9. wah dah tukar la ke dot com...kayrul pun suka lasagna kak amy..sedapppppp...lepas nie klu nak order pun terus nak ambik yg besar...hehehe

    ReplyDelete
  10. nyummy tgk gambar menyelerakan :)

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers