Idea celebrate yang indah

As salam...

Korang ada idea celebrate anniversary tak? last minute punya idea? Aku blur. Rasa macam tak ada mood nak celebrate. Kang kalau pergi makan, confirm harga mahal, campor dengan GST lagi. Alahai... Sakit pula hati ini.

Aku pun tanya la D kot dia ada idea nak celebrate kan. Walaupun aku tahu, macam tak ada harapan. Tapi, aku tetap mengharap. Tapi jawapan dah boleh agak dah... Huaaaaa~~~
Tapi, bila fikir balik. best gak idea laki aku bagi tu. Nak tahu tak dia bagi idea apa???
























































Hahahah.. rasa macam lawak plak. Ehh.. ke rasa alahai.. cuwitnya laki aku... *hantuk pale*.
Ok gak laki aku dah mula kecian tengok bini hari2 basuh baju guna tangan. Nak buat macam mana wei.. Baju anak2 aku banyak. Sehari entah berapa kali tukar. Tu belum lagi kalau terkencing dalam seluar. Adoi. Nak tak nak kena juga aku membasuh. Nasib la mesin dah rosak. Nak beli dah ada GST plak. uhuh Anyone nak sponsor?? Feel free to call me ok. Agagagag... =D

Ok la. Tak ada celebration today... huaaa... balik tido. Eh. Nak ajak D g beli novel baru la. Ada gak activity aku nanti bila dia g dobi. =D



Post a Comment

3 Comments

  1. sama laa asben kite.. x romantik langsung.. 9 tahun cintan cintun.. x pernah buat suprise..huwaaa!! nangis laju laju

    ReplyDelete
  2. sally plak mendobi kat rumah mama sbb tangki rumah bocor..hihihi...

    Happy anniversary (belated) kakak!

    ReplyDelete