kbba

Latest Posts

Korean Drama: Emergency Couple

By 11:33 AM , , ,

As salam...

Hi..hi korang... Aku baru pasa habis kan cerita drama korea EMERGENCY COUPLE. Best sangat cerita ni. Sempoi, kelakar dan banyak scene romantik.

Cerita ni, mencerita kan pasangan yang bercerai bekerja di bawah 1 department di dalam 1 hospital. Complicated dan kelakar sangat.

emergency couple




Pelakon dia memang hencem dan cantik. Eh.. ada ke pelakon korea yang tak hencem dan cantik? huuh semua cantik kan...

Lee Pil Mo

Choi Yeo Jin

Choi Jin Hyuk

Song Ji Hyo

Cerita ni ada 21 episod. Episod pertama memang confius sikit. Sebab menceritakan zaman cintan cintun mereka. Sanggup ketepikan family dan study untuk berkahwin. Jiwa muda kan. Lepas tu bercerai. The way dorang bercerai pun kelakar. Aku kalau ulang pun leh gelak2 semula tau.

Dan, selepas 6 tahun bercerai, dorang jumpa semula. Siapa sangka dorang sambung semula pembelajaran yang tertangguh tu. Sweet tau dorang ni.

So, korang tengok la ye. Online drama ada. Aku tengok kat DRAMAGO je...
ni link dia ok >>link<< 


You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. selalu follow citer kat tv je..kat internet nie x sempat..hehhee

    ReplyDelete
  2. drama ni mmg best sangat.. lawak part yang baling2 barang tu.. hehehe... :D
    Shad singgah blog sponsor, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers