Mak dan anak sama je gedik nya


As salam...

Semangat bekerja hari ni, lain macam sikit. Tapi, semangat nak up entry lebih lagi. Huh. Apa punca semangat ni, tak pasti la. Yang pasti... Mood happy. Kalau korang nak beli barang dengan aku, di alu alukan. Dapat banyak gift gamaknya. ihhi .

Ok, pagi tadi, sempat selfie tunjuk pin tudung baru.. sambil tu ajak Hafidh sekali selfie. Migrain aku selfie dengan Hafidh. Macam2 aksi muka dia buat. Haru anak i sorang ni. Nasib adik dia kat car seat, kalau tak, mesti jadi tukang ganggu. Gegar2 semua gambar nanti.

Nak tengok rupa anak beranak yang gedik tu tak???

Jangan muntah yekk....




























































anak beranak yang gedik. 
Gedik pun gedik la.. Yang penting, mommy hafidh is garang. Dan sayang hafidh kan. Sapa kena marah pagi tadi angkat tangan??? Hahaha...


mommy mood swing selalu,
mommylin

Post a Comment

9 Comments

  1. kena marah pon sudi lagi bergedikan dengan mommy kann hafidh kannn..

    ReplyDelete
  2. anak-anak semua ikut muka lin..
    lps ni if dpt baby girl ikut muka D pulak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker mimi? tp ramai kata ikut husband... klu gegirl muka ddy mesti cantik. mata besar. hahah

      Delete
  3. kemana tumpahnya kuah kalau bukan kat nasi kan..wakaka..ok kidding..comel macam adik beradik..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel macam adik beradik tu kidding gak ker true... ohhoho nak fefeling perasan ni.

      Delete
  4. anak mommy sgt....anak boy pun boleh layan mak berselfie kan...hehehe

    ReplyDelete