kbba

Latest Posts

Mencerahkan kulit dengan cepat tanpa pengelupas

By 11:47 AM , , , , , ,

As salam...

Lately ni, ramai PM tanya Allene pakai product muka apa?? Huhuh bukan nak bangga, tapi alhamdulillah. Akhirnya jumpa product mampu milik dan sesuai dengan kulit.

Selalu beli product cepat stop sebab seriosly tak mampu nak sambung beli. Walaupun tahu, ianya berhasil. Tapi kalau dah tak ada duit macam mana nak belikan. Redha dan pasrah la. Pakai je apa yang ada.

Hujung tahun lepas aku try 1 product ni. Serious nampak perubahan. Aku teruskan pakai. Masa tu beli harga bawah RM100. Kira mampu lagi la. Dan bila semakin serasi, aku dah jadikan rutin setiap 3 bulan mesti beli. Set product yang aku pakai tahan sehingga 3 bulan tau. Hanya certain item je habis dulu. Tapi, now dah ada yang jual loose item.

Dulu masa memula pakai aku ada review kat sini >>link<<





Now alhamdulillah aku dah pun jadi penjual product ni. TQ sangat kat suplier yang banyak membantu. Untuk dropship pun ada. Korang leh PM aku kat FB page ye. Mommylin or Arts Touch.
Harga mampu milik insya-Allah

Baru2 ni, ada member PM bagitahu dia kerja site, so kulit burn. Aku pun sarankan pakai product ni. Dan Alhamdulillah dalam masa sebulan, banyak perubahan.

mommylin testi bb

Kalau customer di atas teruskan pemakaian product ni, insyaAllah mesti makin cantik.


Jom cuci mata gambar product pula.







Ok semua item di atas available ye. Tapi, hot item cepat sangat sold out. Please check dulu stock before bank in payment. Tak nak ada masalah lain timbul.

Harga set Babies Blink untuk bulan ini RM55.
Untuk tempahan whatsapp 019-252 3932

Sekian.




You Might Also Like

9 leave a massage here...

  1. memang nampak perubahannye lin..

    ReplyDelete
  2. aah nampak cerah
    bgs utk mereka yg pasang hajat cerahkan kulit

    ReplyDelete
  3. terima kasih kunjung blog kita..ni datang buat lawatan balas ☺

    ReplyDelete
  4. nik smpi skang xsmpi hati lg nk selfie,,.. hahaha.. kena cuba ni produk yg lin pki

    ReplyDelete
  5. Bestnya...bestnya..nti blhls try kot..hehehe

    ReplyDelete
  6. Wah, baguss eh. Boleh kalau nak putih lepas ni. hihi

    Mommy, jemput join GA Sayang oleh Scha eh? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
  7. Salam Allene..T/kasih singgah ke blog kak atie yer & salam kenal

    ReplyDelete
  8. Produk ni memang sesuai ngan mommylin.. teruskan pakai, pasni makin glowing la..

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers