kbba

Latest Posts

Niat bila ber"selfie"

By 11:21 AM , , , ,

As salam...

Macam selalu, kalau aku berselfie dalam kereta, tukang join selfie adalah Abam Hafidh. Adik tak leh sebab kena ikat kat car seat.

Tapi, si abam ni, niat dia berselfie lain. Nak tunjuk mainan. Haa... bijak kan. Orang laki memang gini kot. Tak suke sengeh tunjuk muka sendiri gitu2 je. Mesti nak ada something yang leh share. Hahah.
Lawak pun ada aku tengok.

Antara pic dia yang aku sempat snap yang ni. Kadang tu, marah gak la.. aku suh dia senyum dia kata, "Mi... moto hafidh ni mi..." Tak pun "mi... jam hafidh tak nampak la... "

Hanboi sangat anak aku tau.

dengan itik tokwe


dengan memen dia

Ni antara pic yang sempat dia show off mainan dia. Ermm ragam anak bila besar kan. Tapi, kalau mood baik gambar gini.

Selfie tanpa mainan tapi!!!

Tapi!! kalau korang perasan, nampak tak dia main air liur.. grrr geram aku!

k bai.


You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. haha, pakat berselfie anak b eranik ni. comel jeee

    ReplyDelete
  2. mami cun, anak hensem........untung anak bujang mami nak berselfie

    ReplyDelete
  3. Selfie ngan anak ni remedy hilang tekanan stress....hehehe comey je anak beranak

    ReplyDelete
  4. dah pandai abam selpie tau mak ni haha

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers