kbba

Latest Posts

Pavlovarara - Cair di mulut

By 4:00 AM , ,

As salam...

Korang meh aku nak share tempat beli pavlova yang sedap dan cair dimulut. Eh.. Ini bukan review berbayar yek, tapi review ikhlas. Cerita yang ada semua betul tak tipu.

Masa gathering GBSB, rara ada bagi rasa pavlova dia. Memula aku makan, ermmm.... kali kedua... ermmmm.... serius, aku tak jumpa yang sedap.. asyik nak makan je... lols... *nampak tak permainan aku tu* Dan sebenarnya ianya memang kena sangat dengan tekak aku. Yelah. Makan tak sedar, dah cair dalam mulut. Makan lagi.. lagi.. lagi..



Kalau korang nak beli or rasa, beli banyak sikit ye. Kalau beli sikit ermmm rasa di celah gigi sahaja la. Hahah.

Pavlova ni, kena dengan tekak aku. Tak manis sangat. Cair dimulut. Cukup dah la. Buah buahan pula, sedar. aissshh... menyesal la kalau korang tak try.


yang ni aku amik kat FB rara . Yang aku rasa ada strawberry sedap wei 
Selain tu, macam macam lagi si Rara ni jual. Baru2 ni, dia up gambar kek. Sakit mata tengok.

aku dah la fanatic kat coklat 


Kalau korang nak rasa pavlovarara atau apa sahaja makanan yang dia jual, boleh pergi dekat info yang aku bagi ni ye.

FB: https://www.facebook.com/safura.fadhlan
Blog: http://www.safurara.com/
IG: safuraonlineshop / safurara 

Ok, selamat menambah berat badan. =D
Tapi serius tak menyesal punya.




You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. ui.. pavlova tu....saya ni tak suka pavlova. tapi yang tu betul2 buat cair lar..

    http://www.rinaprettyhealthy.com

    ReplyDelete
  2. kalau dekat dah lama saya pun order kat dia...:)

    ReplyDelete
  3. kurang suka pavlova xtau la kenapa.. hehe tp coklat tu mmg nampak menarik :)

    ReplyDelete
  4. Mencik ahhh kt kooo.sayang ko linnn.mekasihhh.hehehe

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers