kbba

Latest Posts

Soft launching butik DolceRYNA

By 6:47 PM , , ,

As salam...



Alhamdulillah... 25/4/2015 haritu, sempat juga pergi soft launching butik cafe ahli gojes blogger. Tahniah Eira... happy  sangat tengok kawan berjaya macam ni. Aku pun amik kesempatan untuk pergi soft launching dia. Walaupun pagi tu kena kerja, balik je kerja laju2 tapau lunch tuk D dan anak2. Pastu zass pergi ke gombak. 


dolceRYNA dari luar



DolceRYNA cafe boutique
No 77-1 Jalan Prima SG3,
Prima Sri Gombak
68100 Batu Caves,
Selangor
.
Landmark : 




Ini la owner DolceRYNA... omeykan orangnya. 



Jom tengok apa yang ada dalam butik ni... Semua best2 tau. Kalau duit kepok-kepok, mau aku borong semuanya. 



Pelbagai barangan ibu dan anak

Jubah nursing 

Shawl , tudung

accessories dll

makanan yang super owesome

Masa soft launching haritu, sempat gak la aku tengok review make up dan tutorial shawl. Menarik kan...


Add caption

Besday Eira pun di sambut masa hari soft launch hari tu

sempat jumpa geng gojes Khairul

My pun sempat jumpa. berjanggut tunggu dia haritu

Congrat Eira.. semoga terus berjaya dalam ber"business" ye. Kawan2 yang area Gombak, boleh la ke Butik Cafe DolceRYNA...




You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. alamak jauhla pulak dari tempat akma..huhu

    ReplyDelete
  2. nampak best butik ni ..santai dan selesa. Nak shopping pun tenang je rasa hehehe :D

    ReplyDelete
  3. ritu nak pergi.. tp x sempat pulak sebab kena rush ambik anak.. dekat je dgn opis kat batu caves.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. tak dapat pi ada hal lain masa ni...nanti free pi shopping butik ni...kawan2 gojes go go go

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Moga maju jaya...

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers