Tip kekal kurus untuk para bapa


As salam...

Alhamdulillah.. selamat pulang dari Muar sudah. Berhujung minggu di Muar memang best. Lagi2 dapat dukong baby baru. Aduh.. sedap peluk. Alhamdulillah... Aqil semakin besar dan sihat. Seronok mok der tengok.

Ok, meh aku nak share tip untuk bapa kekal kurus. Biasanya lepas kahwin, orang laki ni mesti berisi kan. Lagi2 tang perut, senang dan cepat membuncit. Tapi tak pada laki aku. Sebab apa? Meh aku share top secret tip....







































































kesayangan MHA. Patut dorang tak sayang aku

betabah laki den ni ha... 

Kalau nak tahu, ini la tip kurus untuk para bapa. Tengok. Mithalikan husband and bapak dorang ni.
Pagi2 dah angkat berat. Dari rumah, sampai kereta tau. Adik berat 10kg ++ abang 15kg kot.
So, Daddy, bapak, ayah... meh try tip ni. Semoga korang kekal kurus tanpa buncit.
Bahahah.

Bye!

mommy yang senang hati,
mommylin



Post a Comment

10 Comments

  1. heheh macam tu kena beranak ramai-ramai kasi ayah jaga semua la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. beso btul bapaknya tu... bnyk berat nak angkt.

      Delete
  2. Tak mampu nak follow...anak umur 11 thn, 7thn, 5thn... alamat patah riuk bapak diaorg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... anak dah beso memang tak la cik nad

      Delete
  3. asri duk angkut jugak hannah dengan hadeen ke sana ke mari..idok jugak kuruss..hahaha apekah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha hannah ngn hadeen tak ckup gemuk tu. suh dorang gemuk lg.

      Delete
  4. tambah sorang lagi...tak naik la berat daddy..... :)

    ReplyDelete
  5. semua bapak2 akan macam nie kan...sekali nak dukung kena dua2 kang ada yg melalak x dapat dukung...bertabah la ye bapak2

    ReplyDelete