kbba

Latest Posts

Warna warni hari Jumaat

By 3:10 PM , ,

As salam...

Hihihih gelak dulu. Korang dah lunch?? bagus.... Dah jangan tidur, pergi sambung buat kerja. Aku mood malas dah 2 hari ni. Hohoh. Try nak draft entry sebanyak mana yang mungkin. Pastu tunggu schedule je. Cerita banyak, time tak ada. So, kena lebih berdisplin la ye.

Lama dah hari jumaat aku tak pakai seluar. Selalunya aku ni, rajin berjubah. Sebab utama jubah tak payah gosok. Tapi, lately ni, rasa macam nak berseluar je. Senang kot nak kejar kejaran dengan hero2 ku itu. Huhuhuh

Jadinya hari ni, bert-shirt dan berseluar sajork! Plus warna warni sungguh. Hahaha noh OOTD aku, hari ni. OOTD la sangat kan. :P

Nengok... mommy MHA punya office sepah! 


yellow to grey to black and white to grey and pink

Aku belum gila, tapi suka pakai warna gila2 gini. Bahaha... Sometime we need to change kan.. kan... Suka ati iolls la. janji laki aku tak kata aku gila.

Ok jom sambung kerja.


You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers