Dah ready no.3

As salam...


Hari Isnin ni, pepagi dah usha Job Street. Haha lols. Tapi, Applied je. Dapat ke tak, tak tahu la.

Setiap kali anak tidur, mesti perasaan sayu tu datang kan. Aku pandang muka anak2. Tengok size badan dorang. Allah... besar dah anak2 aku. Panjang dah badan dorang ni. Patut la semput je mommy setiap kali dukong dorang ni.

Tapi, perangai manja bukan main.



Dorang ni, bila aku tanya baby mana? mesti tunjuk perut aku. Ok fine. Memula tu, sebab mommy dia buncit. Haha. Sekarang ni, sebab mommy selalu guna trick cian baby dalam perut kalau Harris duduk atas pangku. So, dorang mengalah la dengan baby.

Padahal, baby apa je dalam perut ni. Huhuh. Oh ye aku dah kelewatan seminggu ni. adeh! Baby betul2 wujud ke?

Semalam, borak2 dengan D. Lama dah kita tak pergi genting highland kan. Tapi, nak pergi bawak anak2 baru seronok. Kena tunggu sorang umur 7 dan 8 tahun la baru pergi. D pun angguk je aku cerita pasal angan2 ni. Pastu aku tambah rasa sikit. Tapi, kalau ada baby, macam mana kita nak main....
Terus dia kata Haiippp!! hahahah gelak aku. Tahu sangat D tak ready nak tambah anak. Aku je suka kacau dia.

Tapi, insyallah no3 tu akan ada. Cuma belum waktu rasanya. Harap2 girl la kan. Ada geng aku nak buat kueh nanti kat dapat. Geng pergi shopping.

ragam MHA


Makin besar anak, makin banyak ragamnya... Kadang buat mommy meroyan.. kadang buat mommy gelak gila2. Pape pun mommy sayang MHA. 

Post a Comment

6 Comments

  1. eh sama la..ida pun dh lewat 1 iminggu period ni..risau jugak..so kecik baru 1hun 4bulan..huhuhu

    ReplyDelete
  2. lin..dah siap ke theme park kat genting tu? belum siap lg kot..ada yg indoor tuuu je kan.. tp boleh je pegi genting.. proceed baby no 3.. kan sejukk..hiks

    ReplyDelete
  3. No 3 nnt Klu dapat girl. Tutup kilang x..haha

    ReplyDelete
  4. fizikal dan mental kena kuat nak tambah no.3 dan seterusnya......huhuhu

    ReplyDelete
  5. HAHAHA ko ni!redo jer si harriz rambut pokok kelapak!

    ReplyDelete
  6. as'salam kak lin, agak2 kenal x? jumpa blog kak lin dari GMBM :) :)

    ReplyDelete