kbba

Latest Posts

GBSB - 1st Family Day 2015

By 2:37 PM , , , , , , , , ,

As salam... 



Bersiaran sehari selepas ber"family day" di Hulu Langat. Alhamdulillah. Settle sudah acara grand tahun ni. Selalunya kitorang gathering je. Lepak2 sambil berpotluck. Tapi, rasa nak buat event besar, kami pun create la Family day ni. 

Sabtu 16 May 2015, Awal pagi aku bangun semangat masak nasi lemak. Macam tak percaya je. Hahah. Aku fikir, klu makan heavy, nanti tak payah lunch. Nasi lemak masak lebih, nanti leh bawa bekal makan sana kan. So, memang menjadi. Lunch tak makan pun. Around pukul 3 anak aku dah lapar, bukak je tupperware, bagi dia makan. Sebab potluck start pukul 5pm macam tu. Kang kebulur pula dia. Kami laki bini ok je. 

Nasi Lemak by mommylin


Settle masak, kemas bag bagai. Nak pergi 2 hari 1 malam. Barang macam 3 hari 2 malam. Hahaha. 
Banyak barang kena bawak. Kami ada buat majlis sambutan hari jadi Anak Gojes. So, kena prepare goodie bag. Dan beberapa barang lain. Nanti aku cerita lanjut. 

ni barangan belum bag baju ok.

4 beranak punya barang. 
Dari Cheras ke Hulu langat, 30 minit dah sampai. Nak masuk kawasan yang kitorang pergi tu, dalam 10-15 minit je. Tak jauh pun. Tapi, area situ memang jem selalu. Bertabah la. Sampai sana terus check in. Harris menido dari dalam kereta. Hafidh je yang aktif. Lepas bilik dulu sementara tunggu rakan yang lain sampai. Hari kejadian, later aku cerita ok. 

Thanks tau korang semua yang tak ada sorang pun sombong. Semua ok. Kalau nampak muka aku ketat tu, maknanya aku penat kejar anak. Jangan ingat aku sombong plak. Lagi pun, kalau kawan dah biasa dorang ok punya. Yang pertama kali jumpa tu maybe tak biasa. Macam Fiza, sorry ye. Aku tak thu nak tegur apa. Hahah boleh plak kan. 



Gang, lepas ni kita jalankan tugas, review pada yang sudi sponsor. Kemudian post moterm untuk event ni, so next event boleh dapat lagi sponsor besar dan lebih besar eventnya kan. Good job all. Love u. No heart Feeling k. Love you!!!



You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. memang nampak pun muka ketat petang tu..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  2. rajin nau ko upldate lin...aku baru settle post gambar kat fb tue..nanti la ku laju2 update

    ReplyDelete
  3. Geng gojes mmg terbaik...sayang korang!

    ReplyDelete
  4. petang tu aku memula takut nak tegur ko lin..haha

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers