#gojesbloggersupermomandbaby - Family Day 2015

As salam... 


Sabtu ni, 16/5/2015 akan berlangsung la acara yang dinanti... hohoho poyo sangat ayat. Sabtu ni gbsb buat family day. 1 lagi kelab blogger yang aku agak aktif disini. Seronok jemah dengan dorang. Tak ada la rasa sunyi tanpa kawan. Aku kan ramai orang tak suka kawan... uhuhhu 

logo khas untuk gbsb family day

Persiapan serba simple je yang kami lakukan. Antarannya goodie bag. Celebrate birthday anak2 gojes. Dan sedikit game untuk semua. Nanti cerita panjang ye. Benda tak jadi lagi, memang tak tahu la kan. 

atas antara isi kandungan goodie.
bawah photo prop sponsor by kraftyqistkisscats

2  item di atas ni, kami dapat sponsor untuk FM tu dari SQoOLALa. Untuk info lanjut boleh tengok disini ye.

FB: https://www.facebook.com/sqoolala
IG: https://instagram.com/sqoolala/

Dan untuk photo prop tu, penyeri di malam BBQ nanti. Dan sambutan birthday. Harap korang suka la ye.

FB: https://www.facebook.com/pages/Krafty-QIST-Kiss-CATS/522398014445685
IG: https://instagram.com/kraftyqistkisscats/
B: http://byqistinaali.blogspot.com/

Sengaja bagi link, senang korang nak cuci mata. Untuk sponsor yang lain, nanti aku up review. Sebab tak dapat lagi barangnya. 

Hope kita semua diberi kesihatan yang baik la hendaknya... 

gojes dalam BH

Kot la nanti glamer macam hari tu. hahah masuk paper cerita pasal horlick. Amboi sangat tau dorang ni. Amik pic kami tak credit pun. 


Post a Comment

3 Comments

  1. Xsabar.... Diharap semua nya bjalan dgn lancar... Aminnn

    ReplyDelete
  2. tak sabar...tak sabar...tak saaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  3. takzabarrrrrrrrrrr!!!tq beb dptkan sponser2 tu utk gojes! tq yg sudi sponser...

    ReplyDelete