kbba

Latest Posts

Hadiah dari Mommy Gojes

By 10:37 AM , , , ,

As salam... 



Semalam, jenuh aku type entry dari pagi hingga tengah hari.. Hahaha. Gigih kan. Harap korang baca la.. T__T 
Aku malas nak buat part by part. So, aku sekali harungkan. 

Tapi, untuk hadiah dari mommy gojes, aku asingkan. Terima kasih semua. 
Kebetulan Harijadi Harris 30 May ni, so bila dorang planning nak sambut birthday anak gojes, leh la menyelit. Hihih. Total anak gojes yang sambut birthday 7 orang. 3 boy dan 4 girl. Meriah sangat. Kek pula ada 3. Jangan cakap tak cukup dah la. Kalau kek 7 jenuh la korang nak makan. Hahah. 
Dah la peti ais tak ada nak simpan kan. Nasib la makan sampai muntah. 

Lagi pun malam tu, ada BBQ. Nasi goreng pun ada juga.So memang kenyang. Kek ni, silingan sahaja. Aku dapat makan sepotong je wei. Punya la banyak kek. Itu je sempat. Harris asyik nak dukong je. D pula sibuk layan Hafidh. Huhuhu 


Cerita pasal birthday kat link ni... ---> link
Harris dapat banyak hadiah dari Mommy,daddy dan baby gojes yang lain. TQ semua. Mommy harris dan hafidh yang teruja bukak hadiah petang tu. Harris dia nampak makanan dari goodie je. Yang lain tak heran. ihihi. 

Hadiah dari mommy gojes utk Harris 

makanan goodie untk semua 
Meriah kan. Huhuhu.. Aku belum sempat kemas dan susun elok2 lagi. Makanan kebanyakkannya dah selamat masuk perut. Ros anis... goodie ko aku tak dapat. uhhuuh sbb ingat ada car sticker tu kan. Sob! But sokay...

Tu hadiah untuk anak. Untuk mommy pula?? ermmmm.... Dapat ni. 








































































































tadaaaaaa!!!



set pisau warna hijau
Dari Acik anis. Cantik kan.. Aku rasa macam nak joget. Memang kena je dengan warna barang kat dapur aku. Hijau. Pastu memang set pisau aku cacamarba. Dapat ni rasa happy sangat. Kenangan dari Acik anis sebelum tinggalkan Malaysia. Sobb...sob... lagi hai.. sedih pulak. 

Acik Anis, antara mak gojes yang aku rapat. 1st time join event gojes masa rainbow party, dia banyak borak dengan aku yang agak lose masa tu. Lepas tu, masa birthday Harris pertama dia antara mak gojes yang datang rumah aku. Lepas Kays lahir, aku sempat pergi melawat ke rumah dia.. Dan seterusnya.. seterusnya... uhuhuh sedih la niss... Semoga ukhwah kita hingga ke oversea. Ehh... Nanti aku datang melawat yek.. hahaha Muah!! 

Tq semua for awesome family day. Walaupun enjin aku lambat panas. Tapi aku enjoy. Sorry la mana yang terasa hati dengan memek muka ku ini. Serius tak ada niat pun nak sombong2... Cikna Anez.. korang jangan nak takut sangat tengok muka aku.. hahah jahat tau. Takut nak tegur bagai... 

To admin, thanks a lot bersusah payah deal sana sini. collect duit, kira duit, asing itu ini.. sayang korang. Next time sila jangan serik ye. 

To sponsor... Kak ameris. TQ for cute banting. omey tau. Walaupun muka kita tecik. Tapi kita suka.. kalau besar kita nampak gemuk.. hahaha lalalal...
Sponsor hadiah lucky draw dan lain lain ... Dyatie, Kak Ameris, mimi, Umi, Rara, dll. Sorry tak ingat sebut semua sebab aku tak dapat hadiah lucky draw.. haahha 

Dan Umi. TQ so much. For fun game. Laki aku sampai lupa diri seronok main 2 game sekali. Susah payah datang tanpa suami...uhuhuh... TQ umi, dah janjikan next event ko conduct lagi.. hoohho. 

Dan semua mommy. Tq to make my day. See you soon. muah!!! 


You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. eh? eh? sejibik sejebon mcm set pisau yg sy beli utk mak sy hari ahad lepas :D
    serius!

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tunggu next family day pulak..haha!

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers