kbba

Latest Posts

Hotel King - Drama Korea 2014

By 9:20 AM , , , ,

As salam... 



Jenuh nak habiskan 32 episod drama korea Hotel King ni. Pitam.

Cerita mengisahkan masalah kekeluargaan. Agak complicated juga la. Anak jalanan yang di bela bapa kandung sendiri tanpa mengetahui ianya anak kandung dia sendiri. Bapa itu menggunakan anak itu untuk membalas dendam dengan sahabatnya. Sedih tau cerita ni. Siapa sangka bapa sendiri sanggup latih anak jadi jahat. Dan paling sebak, bila ibu kandung pula buat dia sebagai musuh utama. 

Watak utama hotel king


Hotel King

Lee Dong Wook dan Lee Da Hae
Lakonan mantap yang dilakonkan oleh Lee Dong WookLee Da Hae sangat owesome. Sama cantik dan sama padan.

The best part is..... hero heroin ni pernah popular dulu dengan cerita " My Girl " click link untuk refresh memori anda. hihi.. 

my girl vs hotel king


My girl. Lain kan muka dorang. Lagi2 perempuan tu. 

Aku rekemen sangat korang tengok cerita hotel king. Sweet, loving and romantic. Wow!!
Selamat menonton. Link untuk tengok online di sini ye. ------> http://www.dramago.com/korean-drama/hotel-king

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. Dah lama tak layan movie korea.. Haha

    ReplyDelete
  2. aku dah terjebak..ni ko punya pasal la nie lin..hehehe

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers