kbba

Latest Posts

Kaitan kerja dan fizikal badan

By 11:10 AM , ,

As salam..



Bermula episod aku bakal sibuk. uhuhuh. Sokay sorite. Kerja kan. Terima dengan hati tenang. 

Cuma yang tak bestnya kerja asyik bertukar je. Kejap buat Auto Cad, kejap buat 3D max. Bila tengah feel layan2 buat 3D max, kena stop buat Autocad. Terus mood down. huhuh tu memang selalu terjadi. 

Bila tengah feel buat Autocad pula, kena buat 3D max. Ayoyoy... Bila bukak pc, dah tak tahu nak mula dari mana. Ayoyoyo lagi. Ko dah kenapa Allene. Penyakit tak betul dah sampai. uhuh... 

Godek sana sini, baru la dapat feel buat kerja. Baru la ingat apa benda kena buat memula dan seterusnya. Lambat betul enjin aku sekarang ni.. 

Huhuh... Tapi kan sekarang ni memang aku rasa lain je.. Tapi, tak pasti sebab apa. Pemalas tu memang sejak azali. Tapi, rasa sekarang makin malas. Mungkin sebab makin gemuk mungkin. ohho

Lama dah tak tayang gambar gemuk owner blog kan... meh.... tengok... 
Tapi, dengan syarat, sapa komen kata gemuk, aku tak blog walking blog korang seminggu... hahaha :P 












































































selfie sefish ni. kecian yang lain... 

Ok la sambung kerja... bye!!! 



You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. fuh..nampak mencabar betul kerja ellene ni ekkk./

    ReplyDelete
  2. Alin gemuk ker? Akak nampak comel jer...heheee...ikhlas ni tau!!!

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers