kbba

Latest Posts

Miracle Collagen Dust - Collagen Serbaguna

By 11:00 AM , , ,

As salam... 



Hi, korang pernah dengar pasal Miracle Collagen Dust tak? Ianya adalah product kecantikan yang baru.Miracle Collagen Dust ialah sejenis pure hydrolize collagen peptide. diekstrak dari kolagen ikan (rankaian protein). Disebabkan ianya asli, ia bebas dari sebarang bahan kimia, pewarna tiruan, perasa tiruan, additive dan tiada bahan pengawet.

Miracle Collagen Dust

Miracle Collagen Dust sangat multi purpose, selain menjadi beauty suplement dengan pelbagai cara untuk dimakan, ia juga boleh digunakan secara luaran seperti ditambah bersama krim siang, make up base, spray, dijadikan masker (campuran dengan air / apa-apa masker / lidah buaya / krim malam).

Menarik kan? Serbaguna. Aku suka guna sebagai masker. Tegang je kulit selepas pakai Miracle Collegen Dust ni kat muka. Caranya mudah je. 

1- Sedia kan bekas untuk membancuh
2- Letak 2-3 sudu Miracle Collegen Dust
3- Campurkan sedikit air. (Guna air mineral lagi baik)
4- Kacau sehingga sebati.
5- Gunakan tangan atau berus sapu pada muka.

Kulit muka akan rasa tegang. Biarkan 1-2 jam. Kemudian cuci. Dah boleh nampak hasilnya. Oh ya, boleh juga air tu, tukar dengan putih telur. Lagi berganda tegangnya. 


masker on face.

Kalau ada masker sendiri pun boleh campur dengan Miracle Collagen Mask ni. Tak ada masalah. 



Antara lain cara kegunaannya leh tengok kat atas ni ye. Aku suka guna 2 cara. 

1- Masker
2- Air spray. 



Air spray ni mudah je. Bancur dengan air sejuk dan letakkan sesudu Miracle Collagen Dust ni. 
Pakai bila perlu. Spray saja di muka. Kemudian simpan di dalam peti sejuk. 

Mudah kan. 

Selepas spray, muka akan rasa tegang macam lepas pakai masker. Tak percaya cuba la. Aku dah cuba Miracle Collegen Dust ni, selama 2 minggu. Dan aku betul2 sukakannya. Multipurpose. 
Lepas ni, nak campur miracle dust ni, dengan krim siang dan malam. Semoga hasilnya lagi Booommmm dari sekarang. 

Latest of me

Dalam masa 2 minggu, kecut gak la jerawat yang tumbuh nak period ni kan.
TQ Miracle Collagen Dust. Kalau tidak, habis la muka ni.


Miracle Collagen Dust
Ok korang, kalau nak try, boleh contact FB: Miracle Collagen Dust Offical
Atau, boleh refer gambar di bawah ni. 


You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. wah.. menariknya... multipurpose!

    ReplyDelete
  3. bagus nya..macam2 boleh guna ha

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers