Misi mencari kerja lain

As salam... 


Kalau dah rasa tak happy bekerja, better kita cari kerja lain kan.
Kalau dah hari2 mengeluh bila nak pergi kerja, baik cari kerja lain...
kalau dah menyampah nak ngadap kerja baik cari kerja lain..

Hahaha...

Kesimpulannya ada di situ. Jom cari kerja lain. 

Walaupun kerja sini ringan, tak berat, ada masa untuk curi2 update blog, tapi dah tak enjoy. Yang ada semuanya palsu. Palsu mengadap kerja. Palsu tersenyum mengadap PC, palsu mengetuk keyboard mengadap FB. 
Baik tinggalkan. Dari jadi tak berkat. 

Korang tiup semangat sikit. Dah banyak kali kot aku kata nak cari kerja lain, tapi hampeh. Aku tengok2 je. Tapi, kali ni biar betul2. Cari enviroment baru. Semangat baru. 

Semoga dipermudahkan.
Aminn...


Post a Comment

1 Comments

  1. sebelum berhenti , cari kj lain dulu.. dh dpt bru berhenti.. sabar ye.. belumm tentu tmpt bru lgi ok dgn tmpt lama..

    ReplyDelete