kbba

Latest Posts

Simple anniversary.

By 8:22 AM , ,

Assalamualaikum...

Seharian aku sibuk sikit. Baru sempat nak Update blog. Alhamdulillah... Hari ni, genap usia perkahwinan aku dengan D 4 tahun. Syukur... 

Masih bertatih dalam rumah tangga. Asam, garam, cuka, gula, kicap dan macam macam lagi, kami dah rasa. Semoga hubungan cinta kami diberkatiNya dan kekal hingga jannah. 


Aku rasa, tahun ni la tahun paling blur tak tahu nak celebrate apa dengan D. Macam macam idea unta keluar. Semua tak boleh pakai. Last2 aku follow the flow je la.



Dan aku rasa, aku yang kena surprise dengan D. Dia tetiba ajak aku g beli jam. Tanjat gegirl. Dah bertahun kot aku tak pakai jam. Memula nak pau dia emas ke kan... Hahaah lama dah Ngidam emas ni.. Tapi, Dah berniat katanya nak bg jam tangan. Aku suka je.. Berguna juga kan. 

Harga biasa biasa je. Rakyat marhen... Tapi cantik... Harga tak penting pun. Yang penting keikhlasan gitu. 

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. happy anniversary lin.. moga hubungan cinta kekal hingga hujung nyawa..

    ReplyDelete
  2. lawaaaaa jam tu!happy belated anibeseri lin >___<

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers