kbba

Latest Posts

Birth of a Beauty - Isteri gemuk jadi cantik di Korea.

By 3:59 PM , , ,

As salam... 



Birth of a beauty, cerita korea yang complete pada tahun 2014. Kalau kat Malaysia ni kiranya cerita baru lah kan.

Cerita ni, santai tapi agak terkesan pada emosi perempuan. Terutama pada isteri yang berbadan besar. Huhuh. 
Kisah seorang suri rumah yang mempunyai rupa paras biasa, gemuk dan sibuk menguruskan rumah, dan keluarga mertua. Anak yang taat. Apa je mertua dan akak adik ipar dia suruh dia buat. Dah macam bibik pun ye. Kecian dia. 


Sa Geum Ran masa gemuk



Sa Ra masa mengurat suami dia semula

Sa Geum Ran sponsor pembelajaran suami dia kat oversea. Tapi, dah bertahun tak balik2 pun. 1 hari tu, dia dapat tahu, suami dia dah ada kat korea. Dia pun pergi hotel situ untuk suprisekan suami dia. Tapi, kantoi suami dia br nak berasmara dana dengan kekasih dia. 
Meroyan la Sa Geum Ran. 

Lepas kes tu, dia pun pergi jumpa dengan kekasih suami dia. Konon nak suruh tinggalkan laki dia la. Tapi, hampeh... Si kekasih ni, sangat berlagak. Siap suruh Sa Geum Ran pergi cermin muka sendiri, layak atau tak dia jadi isteri pada suami dia tu. 



Menyirapkan... memang tau. Tapi, dalam marah2 banyak juga lawak2 yang tak menahan tu. 
Bila Sa Geum Ran dah jadi cantik, dia goda suami dia semua dan kacau rumah tangga suami dia dengan kekasih dia sampai dorang bercerai. 


Tapi, masa tu dia dah jadi Sa Ra. Dia buat pembedahan 1 badan. Orang yang bertanggung jawap atas segala perubahan dia Han tae Hee. Mamat kat atas ni. 

hencem pula tgk kat sini


Best ke tak?? memang best sangat!!!


Sa Geum Ran dan Sa Ra
"Han Tae Hee is the heir of a large company. He is suffering from a broken heart syndrome due to a psychological shock. To get the woman he loves back, he completely changes an unattractive and overweight Sa Geum Ran to beautiful Sara. In the process, Han Tae Hee falls in love with Sara."

Kalau tak silap channel S ONE 393 tengah running cerita ni. Tapi, aku macam biasa tak menyempat nak tengok. Waktu kat rumah busy je. Memang Channel Ceria je yang pasang. 

Kalau nak tengok online korang leh tengok kat sini ------> link

Ok la.. selamat menonton... =D 



You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. wei ko suka sangat tgk cite korea ye..patutlah anak2 semua putih kpop sangat..ekekeke

    ReplyDelete
  2. Wah mcm best je citer ni. kne d/load ni. kekeke

    ReplyDelete
  3. nasib ler akak tak minat cerita korea.. kalau tak mesti layan gak.. hahahaaa

    ReplyDelete
  4. wajib tengok setiap hari..tapi saya tengok pagi2..sebab senja tu tak sempat..

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers