Koleksi selendang Online

As salam... Huwa.... mau raya sudah... Baju tak beli lagi. Tudung apa entah lagi kan. Korang dah beli ker? Tudung sekarang ada pelbagai jenis. Bawal, selendang atau tudung sarung. Tahun ni, rasa macam nak pakai selendang la. Ok tak? ihhi Nak tudung Neelofar yang baru. Lawa sangat. 

Aku nak share jenis2 tudung yang korang boleh beli online. Korang boleh je beli kat Zalora. Aku memang dah biasa shopping kat sini. 


Jenis-jenis Selendang Terkini

Secara peribadi, aku lebih menggemari pemakaian selendang berbanding jenis tudung yang lain. Mungkin sebab pakai selendang lebih nampak moden. Bagikorang yang tidak biasa memakai selendang, pastinya sukar bagi anda untuk memakai selendang, maklumlah untuk memakai selendang, anda haruslah pandai melilit. Tak payah risau, sekarang ni di FB, IG dan You Tube ada macam2 video.
Berbalik pada topik, berikut merupakan jenis-jenis selendang yang mudah dipakai dan trending buat masa ini. So, untuk korang yang mungkin berhajat ingin memakai koleksi selendang online sempena Syawal ini, mungkin boleh miliki salah satu daripada berikut;


Instant Shawl
Ini paling aku minat. Lagi2 tudung neelofar. Mudah pakai, cantik kemas. Yang paling penting ada identiti tersendiri. 



Glitter Instant Shawl
Kalau dulu glitter shawl pernah menjadi fenomena dikalangan para hijabista, sekarang ni, pun masih permintaan tinggi juga. Sebab mudah untuk pakai. 




Cotton Shawl
Selain itu. Cotton shawl juga masih belum dilupakan dan masih ramai wanita yang gemar memakai shawl ini. Cotton shawl memberikan keselesaan yang optimum dan tidak panas dipakai.



Satin Shawl
Satin shawl ni, sesuai untuk majlis rasmi.  Apa yang istimewa mengenai shawl jenis ini adalah ia boleh menjadikan si pemakai tampak lebih elegan. 

Ok, sekarang boleh la cuci2 mata di web Zalora untuk kesemua jenis tudung selendang yang aku share tu. Cepat2 grab untuk raya ni tau. 

Post a Comment

5 Comments

  1. Jom visit IG sy @hijabschoice, ada byk pilihan tudung , semi-instant & instant terus pun ade. hehe
    berminat, boleh whatsapp sy :)

    ReplyDelete
  2. same here!! Baju tak beli lagi, tema apa pun tak tau. hahaaa Hana suka pakai shawl compare tudung lain.

    ReplyDelete
  3. cantik oi..tapi mampu tengok je..huhu

    ReplyDelete
  4. aku dah gila instant shawl sekarang hahaha

    ReplyDelete
  5. aida x pakai shawl.
    sebab x reti :)
    tapi sgt suka tgk org lain pakai ...

    ReplyDelete