kbba

Latest Posts

Tambah anak tak pa, Jangan tambah bini...!

By 10:30 AM , ,

As salam... 



Semalam hari bapa... kami tak sambut pun. Tahu pun sebab banyak sangat wish dalam group whatsapp family. Huhuhu. 
So, ingatkan petang tu, nak la sambut hari bapa dengan D dan ayah kat puchong. Tapi, apakan daya. Kita hanya merancang. Ayah balik Melaka. So, tak dapat la nak sambut bersama. 


Dalam banyak2 gambar yang dorang foward, aku suka gambar kat atas ni. Hahah. Entah sapa punya kerja. Lawak pun ada. 

Anyway.. happy father day D. You r the best father to my kids. Kadang garang... kadang manjakan anak... kadang bergurau dengan anak. Complete. So, boleh tambah anak lagi. Hahaha... 






To my Ayah... selamat hari bapa ayah. Belum sempat kita berbuka sama lagi kan. Banyak pula halangan. Ayah along yang berjiwa romantik... tak garang sangat, selalu ada untuk along. Walaupun dah kahwin. Sayang ayah... 





You Might Also Like

5 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers