Raya 2015 - Pesanan dari Typical Mommy

As salam...


Selamat Hari Raya!!!
Maaf Zahir dan Batin. Kosong2 ye. 

Sorry, tak ada kad raya... And thank you pada yang beri kat raya. 
Tq Aida nice kad dan FM. Suka sangat. 

Pesan aku... 

Aidilfitri menjelang. Ramai akan pulang ke kampung. 
Menariknya akan ramai update status..
" Yeay... Otw balik kampung!! Minggu depan baru balik KL! ".
Termasuk aku.
Secara langsung kita dah bgtau kt ' mereka '..
"Silalah pecah masuk rumah saya..Takde orang hingga 
minggu depan ".
Kita tak sedar sapa yg follow FB kita.. Dan jangan lupa part 
FB menyimpan LOCATION kita setiap kali update status.
Maka, sila berhati hati..

Source dari Ben Ashaari

Jom dengar lagu raya.... yeah... ok kerja lagi. bye!! 

Post a Comment

5 Comments

  1. Memang kena hati2 sangat update status FB. & bila balik kampung, jangan lupa bagitau jiran sebelah (kalau ada yg tak balik) dan bagitau polis. Kadang2 ada org mmg dah aim kita, duk perati je kat rumah kita. Dan baca doa sebelum tinggalkan rumah, minta Allah jagakan. Yang penting jangan lupa kunci pintu semua,,

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan n Syawal


    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya aidifitri dear.. :)

    ReplyDelete