Raya 2015 - Tema yang cliché

As salam... 

Yeah... dah mula kerja. Bosan... 
Bestkan cuti. nasib la makan gaji je. Telan je la.. 

Tema warna tahun ni. "mak ko hijau" hahah. Sengal masing2. Macam mana boleh pilih warna ni pun aku tak tahu. Aku pakai bagi je idea kat D, dia ok, kami pun proceed je. Senang laki aku ni. hihhi Tak cerewet. 

Pagi raya pertama kami di JB. Rumah tok D. Dari pagi, sampai malam duduk je rumah. Tak keluar kemana pun. Aku pun asyik menido dan menonton TV. hihihi Sempat gak la selfie2 masa muka tengah fresh. Hari Jumaat nak keluar susah sikit. Lepas tu, hujan pula lebat. Tidur je la aku ni kan. Dah kenyang makan. 

gambar raya yang agak sempurna.

Bab nak tangkap gambar hamboi kemain bercinta tau. peluh2 aku. Tapi, kalau bab selfie, senang je. Anak2 aku memang kaki selfie. 

selfie 4 beranak

selfie dengan atomen

Ragam anak2 memang kelakar masa selfie. Tu yang aku suka. Kalau selfie sorang tu, perasan cantik je. Hahahah. #mohonterasa

ini penting. Bergambar dengan pasangan. ihhi 

tetap dengan aksi lawak mereka

yang ni, 3 berana yang comel

Ok, entry warm up siap. Kasi gambar je ye. Tak ada apa yang menarik sangat pun. Dah tua ni, raya biasa2 je. Janji raya, ada baju raya. 
Eh.. aku kempunan rendang ayam lagi ni. Huhuhu... Sapa wat open house yang masak rendang ayam... caling2 la.. cian kami.. ihhi 


Post a Comment

10 Comments

  1. selamat hari raya lin..maaf zahir dan batin..

    mmg pun bila bergambo aku perasan sorang2..yang lain buat muka takde perasaan hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. sedondon mak bapak anak hijau... heee

    ReplyDelete
  3. aku pon entry warm up, asal ada.hahahaha

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya,kita tak sempat lagi nak up entry,mood ntah mana2 terbang hahahhaha

    ReplyDelete
  5. eh? tak jumpa orang wat rendang ayam eh lin?
    btw cantik warna ijo ko ni. suka aku tengok.

    ReplyDelete
  6. Wah cantiknya gambar family! Selamat hari raya, maaf zahir batin

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya.. sempoi la tema 'mak ko hijau'.. hehehe

    ReplyDelete