Bahtera bakal mengubah generasi muda

 Assalamualaikum...


Alhamdulillah selesai sudah program bahtera untuk hari ini. Hari ini dan esok, di KLCC berlangsung program Bahtera bumipreneurs of tomorrow.  

Apa tu yek... Haaa... Meh aku share sikit.

Bahtera.my



Ianya ada peluang keemasan untuk para usahawan yang baru dalam bidang perniagaan. Macam aku. Masih dipertingkat awal. Masih perlu banyak belajar dalam dunia perniagaan ini. Makanya pihak bahtera pun menganjurkan program seperti ini untuk orang seperti aku. 

Di sini kita akan didedahkan kepada mentor dan para usahawan yang telah berjaya. Sebagai contoh untuk hari ini. PN. Rozita dari sendayu tinggi. Beliau menceritakan dari awal pembabitan beliau dalam dalam bidang usahawan ini, sehinggalah beliau berjaya. Tanpa menggunakan apa2 pinjaman. Semua atas usaha beliau dan keuntungan yang beliau capai. 

Hampir mengalir air mata masa beliau menceritakan kisah perit sebelum memulakan perniagaan ini. Sangat menakjubkan aura yang diberi. Semoga aku juga sekuat itu. 

Sendayu tinggi 


Dan kemunculan Dr.azizan osman sangat2 membuatkan hadirin teruja. Sehingga ada yang sanggup berdiri disepanjang ceramah beliau. 
Dan apa yang menyeronokkan aura semangat untuk berjuang dalam perniagaan itu,  adalah luar biasa. Kehadirannya bagaikan menguatkan lagi keinginan kita untuk lebih serius berbusiness. Semoga aku istiqomah 



Hadiah

Sempat dan memang rezeki aku la dapat grab buku Dr. Azizan ni, secara percuma. Dah baca sikit, memang sangat manfaat.

Dan, macam2 lagi la panel jemputan yang hebat2 berlaka. 

Selain itu, pelbagai booth disediakan.  Yang dahsyat nya semua booth penuh. Memang susah la mak yong nak menjoinkan diri. Dapat dengar sikit2 je. Tapi Event ni memang owesome..  

Sapa yang belum pergi. Masih ada peluang lagi. Esok hari terakhir.  Pergi cepat... Pendaftaran boleh lakukan di bahtera.com
Peserta adalah percuma. Untuk masa depan, cari la peluang mengali ilmu. Tak rugi. 

my and mommylin

Tq kat Maizatul sahabat blogger dan rakan sesama business yang share pasal event ni. Memang masa dapat tahu terus teruja. Dan tq jadi peneman semalam... =D

****************************************IKLAN*************************************

Baby newborn nak keluar dah. Tapi, barut tak beli lagi. Meh terjah page mommylin love and care


Material: 💯% cotton flannel.
Size

Barut tali
S: 17" X 5" (up to 3kg)
M:19" X 5.5" (up to 6kg) 
L: 21" X 6" (5kg and above)

* 1set 5 pcs corak random ikut pilihan utk baby boy or girl.
* pos hanya pada khamis dan isnin
Do whatsApp/Telegram
📞📠
 019.252.3932

Like our page at 🇫🇧

Post a Comment

3 Comments

  1. program yg bagus :)
    idola yg mantop...
    bagus utk semua yg nak berbisnes dgn serius, kan ...

    ReplyDelete