Cara untuk dapatkan tiket Free ke Zoo

Assalamualaikum....


Yeah.. Ada berita gembira ni..  Sapa nak tiket pergi Zoo secara percuma??? Siapa yang tak nak kan... Ok, sekarang ni ada tiket percuma tau.




Haa... Bestkan. Syarat dia hanya la seperti gambar tu. Untuk melihat panda, charge lain akan dikenakan. Tapi, tak mahal pun. Untuk kanak-kanak bawah 12 tahun RM11 sahaja.

Dan yang lain leh dapat 10% diskaun untuk pembelian tiket secara online. Syaratnya pula mesti la beli 2 tiket dewasa dan 1 kanak2. Kira pakej la tu.  Time ni la masa yang sesuai untuk kita pergi tengok PANDA... Kan..

Ok Jom laju2 order tiket.
Tata. 

Post a Comment

5 Comments