Estofa glow - Produk kecantikan 100% asli tanpa kimia

As salam...

Macam mana hari ni? ok tak? aku mood bagus sangat ni. hahah esok Jumaat, lepas tu cuti panjang... yeah.....!!!  Rancangan untuk cuti ni, tak da lagi. Sebab gaji tak keluar lagi. So, duduk diam2 je la. Dah ada duit baru boleh rancang nak buat apa.

Estofa Glow 

Ok geng. Sebelum ni, aku pernah promote 1 product ni, di Instagram dan Facebook. Estofa Glow. Iaitu masker coklat yang 100% menggunakan bahan semulajadi. Istimewanya product Estoga Glow ni, bahan utamanya coklat. yummmy!!





Coklat ni, boleh dimakan begitu sahaja. Haaa... Kalau masa kita sapu Estofa glow pada muka, lepas tu anak datang tetiba calit masuk mulut. Jangan risau.. Memang sedap. ihihih. Sebab, ianya adalah 100% bahan semulajadi. Kiranya macam natural remedi untuk cantik la ni. Cuma kita botolkan dia, dan tak perlu la susah2 nak bancuh.

Estofa Glow ajaibnya produk ni, boleh cerah dalam masa 3 minit. Haa... tak caya? sebenarnya kurang dari 3 minit pun dah boleh nampak perubahan itu tau. Sapa tak nak cantik putih gebu kan? Semua perempuan nak cantik. Kalau boleh tu, segala jenis pill2 dan ubatan yang cantik tu, korang nak makan. Tapi, kena ingat itu semua ada kesan sampingan. Di mana, bila berlebihan akan memudaratkan. Sangat tak elok untuk kesihatan.




Tapi, dengan Estoga Glow, tak jadi masalah nak guna sekerap mana pun. Termakan pun tak kisahkan. Sengaja makan apa lagi. Sedap.. kalah coklat yang korang beli kat kedai tu. Hahaha. Ibu mengandung, biasanya takut nak amik sebarangan produk. Tak kiralah untuk pemakanan atau luaran. Semua kita amik kira, dari segi kesan pada diri sendiri dan bayi dalam kandungan.
Dengan Estofa tak perlu risau. Bagus kan.

kami wakil ibu mengandung =D 
Bagi wanita yang kerap mengalami senggugut pula, ambil Estofa Glow sesudu makan begitu sahaja. Memang akan mengurangkan kesakitan itu. Tak perlu terguling2 tahan sakit. Atau amik ubatan yang mengandungi dadah untuk tahan sakit. Selain baik untuk kesihatan, ianya juga sedap...... takut sesudu korang tak cukup je nanti. ihihih

Istimewanya sekarang ni, ada promosi tau. Untuk 5000 botol pertama, akan mendapat sebotol pencuci muka estofa wash. Sebenarnya. Estofa ni, bukan hanya boleh digunakan di muka sahaja. Malah ianya boleh digunakan di tangan, leher, perut dan seluruh badan.




Untuk yang ada masalah eye bag, sapukan estofa glow di bawah mata pada setiap hari. Insyaallah... eyebag akan perlahan2 say "good bye" hihi. Boleh sangat kalau nak mencuba Estofa Glow ni tau. Multifunction.

Yang penting, semua orang boleh PUTIH, GLOWING, GEBU. Tak kira peringkat umur, tak kira jantina, semua orang boleh pakai. ESTOGA GLOW dan ianya selamat digunakan.












Post a Comment

11 Comments

  1. weh macam best je..nak jugakkkk lah try

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la nez... best. time pakai masker lagi best.. sejuk je muka pastu rasa nak makan... sbb bau sedap.

      Delete
  2. OO..boleh makan ye?/ingatkan untuk sapu je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh diana... sbb dia memang 100% bahan semula jadi.. malah elok utk senggugut

      Delete
  3. haii geng EG heee.... hari ni jgn lupe amalkan EG dan EW heee. #kekal cantik putih bersih gebu yeayyy !

    ReplyDelete
  4. estofa glow produk lain dari yang lain..

    ReplyDelete