Kena halau cara halus

As salam... 


Pagi tadi, masa hantar anak-anak pergi rumah BS, tetiba rasa nak buang air kecil pula. Mintak tumpang rumah BS. Ye la kan, perjalanan dari Beranang tu jauh kot nak ke sungai besi. Kalau berhenti, buang banyak masa, jadinya tahan la sepanjang jalan. 

Lepas je letak bag anak-anak, aku pun mintak izin dengan BS nak tumpang tandas. Selesaikan hajat, bila keluar je anak bujang kenik aku tunggu depan pintu. sambil kata " haaaa... ni mommy... " 
Aku pun senyum penuh bangga la... Anak aku mesti tercari2 mommy dia. Rindu kot. Lagi-lagi nak kena tinggal ni. 


budak berdua ni banyak akal


Harris pun pimpin tangan aku sampai kat muka pintu. Sekali tu... tahun apa dia buat?? 












































Sampai je luar pintu, dia tutup grill. Dia kat dalam aku kat luar. Tanpa bye2 dia duduk tengok TV. Dia halau aku wei... sentap mommy. Grrrr....  Dia boleh pula buat-buat tak tahu... huaaa... 

Tapi, sebenarnya aku dah lali dah. Dia memang gitu. Setiap pagi, tak heran pun dengan aku or daddy dia. Tapi, kalau belah petangnya pula, menangis nak balik tiap kali aku acah-acah dia nak tinggalkan dia. Hahaha... mommy balas dendam... kahkah....


*********************************IKLAN********************************************

Nursing Cover cantik2 baru update kat page FB. Cepat grab sebelum design cantik2 ni habis. 

Apa yang istimewa pasal NC kami ni??? 
  • Size yang lebar, cukup untuk menutup kiri dan kanan badan jika terselak. 
  • Design yang cantik. 
  • Material yang selesa untuk ibu dan anak. 
  • Dan boleh guna di kedua-dua bahagian. 

Post a Comment

5 Comments

  1. princess pon sama.skrg x heran dah kat aku.

    ReplyDelete
  2. hahahaha...comel je lahaiii perangai :P

    ReplyDelete
  3. hihi,..ingt bs yang halau xnak bagi pinjam toilet ke ape

    ReplyDelete
  4. Beria aku ingat ko dah kena halau kena bs...rupanya kena halau ngan anak sendiri...hahaha

    ReplyDelete
  5. amboi anak... nak halau mak depan rumah ye..

    ReplyDelete