Orang Malaysia yang tak tahu asal usul Laksa

As salam... 


Selamat petang. Petang2 ni, pekena laksa sedap kan.. huhuhu laksam ke? huaaa.. rindu laksam. Tapi, tak leh makan selalu. Perut kerap meragam. Sobb....Baby tak suka pedas.

Korang.. aku ada tengok video ni. Komen orang pasal laksa2 kat malaysia ni. Kita kan ada banyak jenis laksa... penang, johor, sarawak... dan paling latest laksa PJ. first time aku dengar. 

Tapi, yang kelakarnya.. ada je tak tahu asal mana laksa2 ni. Kalau mat salleh tak tahu aku boleh terima juga. Ini orang malaysia.. huuhh alu titew.. :P

Korang tengok la sendiri ye.. huhuhu

Orang Malaysia yang tak tahu asal usul Laksa

Post a Comment

6 Comments

  1. Rugi la x suka laksa...laksa la sodap

    ReplyDelete
  2. tak makan laksa!!! hahahaha.. tak tahu bezakan mana 1 laksa johor , laksa utaga ke perak ke , pahang ke.. sebab x makan.. huhuhu.. xtau napa..tp memg x makan.

    ReplyDelete
  3. Rugi tak makan laksa. Tak kisah la laksa penang, kelantan, johor, sarawak... Semua makan!

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  4. akk suka laksa johor, laksam kelantan, asam laksa jugak...
    alin, kalu ada aym pandan area gombak bgtau ehh... nak 2 kotak.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.

    Saya suka sangat laksa.

    Bila tengok video ni terus rasa nak makan laksa hihi.

    And first time juga tahu pasal laksa PJ. :)

    ReplyDelete
  6. salam singgah sini sis...diana jarang makan laksa...tu kadang tak tau pun bezakan laksa2 ni tapi suka juga makan...hihi

    ReplyDelete