"Reserve Parking" dah ada

As salam...

Sepanjang aku kerja disini, ini kali ketiga preggy. Alhamdulillah.. murah rezeki aku asyik mengandung je kerja sini.. uhuhuh. Nak kata apa kan, rezeki jangan ditolak. Terima je. Apa yang seronoknya, setiap kali mengandung, "reserve parking" akan dapat. Itu la untungnya. 



Cuma tahun ni, lepas je aku apply "reserve parking" aku terus hantar "resign letter" pula. Risau gak kalau dorang tak nak bagi aku "reserve parking" ni kan. Jenuh la hari2 aku kena merempit, tak pun aku kena park atas bukit paling tak pun aku kena parking kat petron sehari RM5. Matik. 

Nasib baik la itu tak terjadi. Setelah 2 minggu, akhirnya aku dapat gak "reserve parking" amin... 
Tu pun aku dok push orang logistic ni, tanya parking aku mana? Sebab tu dorang tak boleh lupa. Lupa gak tak tahu la aku. Sekeh nanti. 

Hari ni, hari pertama aku drive kereta. Sambil tu, risau gak kot dorang tak cat no plat kereta kat parking lagi. Kang kena rembat. Slow je aku cari mana 1 tempat parking. Alhamdulillah.. Ada pun. 
Bahagia wei dah ada "reserve parking" ni. Pergi kerja lambat pun tak risau. Sebab tak perlu rebut parking. 

Dan, paling best leh la aku mengankut barang2 dari opis ni, sedikit demi sedikit. Tak ada la last day nanti macam orang pindah rumah. 


p/s: stress bila orang tanya tak menyesal ke berhenti kerja... uhuhuhuh 


****************************************IKLAN*************************************

Aku nak buat SALE untuk reader blog untuk Hijab pins by Mommylin SET KERAWANG 
weee... jom laju2 order... Hanya bagitahu, anda pembaca blog MOMMYLIN.COM senang kan. 

Harga di atas RM12 untuk 2 pcs je kan. 
Tapi, untuk reader blog mommylin.com RM10 untuk 2 pcs. 
Ok whatsapp laju2. 
019.252.3932

Post a Comment

2 Comments

  1. wah untung la ad reserve parking..sy ni dh sarat pon still park jauh..huhu..sedihh

    ReplyDelete
  2. memang patut disediakan reserve parking untuk ibu-ibu mengandung kan... :)


    ReplyDelete