Teka la siapa saya!!

As salam...


Uittt... dah lunch ke korang. Sebelum makan meh baca ni. Dan teka... siapakah sapa. Hahahaha... 
Saja je hilangkan boring dan bosan dengan masalah dunia yang tak sudah2. Adeh... Berdebor je hati kan. Lagi2 setiap kali tengok FB. Ada je kes anak2 kecil sakit ni. Terus aku usap perut sambil istigfar. Semoga aku dan kandungan dijauhkan benda2 macam ni. Kena selalu beringat bak kata orang tua-tua. 

Ramai kata, Hafidh dan Harris ni, muka sama... Tapi, aku tetap tak nampak mana samanya... hahah... Mungkin orang tak selalu tengok kot. Aku ni, tiap detik bayang je muka dorang. Macam mabuk kepayang dah. 

Sapa tahu, sapa budak kat bawah ni???? 



siapa saya?? 


Ha.. kenal tak? saya seorang contractor bermulut manis. Hihih... manis dengan consultant tak pe nak. Jangan manis mulut dengan minah indon nanti. Cepat teka?? 





































Dah teka.. nak tahu jawapan betul tak??? 






































Ini la saya... 
























hahaha ini la budak kenit yang nak jadi contractor mulut manis tu. Tengok bibir sexy dia. Semalam kepala bocor. Tapi, tak pe.. leh tutup dengan topi site kan mommy... 


Ini la saya... 

Ok la see again. !!




***************************************IKLAN**************************************

Hijab lover... lai2... untuk pembaca blog mommylin.com korang leh dapat harga untuk #hijabpinbymommylin dengan supermurah. Compare dengan orang lain tau. Design semua sweet je.
Rugi la tak beli. 

Harga kat bawah ni, harga biasa tau. Kalau nak super murah lagi.. Whatsapp ok 019.252.3932
Lepas tu, mention awak pembaca blog mommylin.com







Post a Comment

3 Comments