kbba

Latest Posts

Tip untuk dapatkan rasa kopi yang sedap

By 11:02 AM , , ,


As salam... 

Korang peminat kopi tak?? Aku suka kopi. Tapi sejak preggy, kopi macam tak kena plak dengan tekak ni. Apa nak buatkan. Lagi bagus sebenarnya.. Minum kopi ni tak elok untuk ibu mengandung. Nanti anak jadi aktif.






Tapi, aku akan tetap jadi peminat kopi selamanya. Dalam pantang nanti, memang kopi la menjadi pilhan hatiku setiap hari. Milo aku tak leh minum sembelit. Teh pula, angin. Memang mengadap kopi je la. 

Jadi, untuk elakkan kebosanan meminum kopi perasa yang samakan. Jadi, jom simpan resepi ni. Semoga manfaat bersama... yeahhh....!!!






***************************************IKLAN**************************************

Hijab pin by Mommylin still ada lagi tau. Cepat2 grab. SET KERAWANG limited design. Rugi kalau korang tak sempat buat collection. Harga memang mampu milik... Lai.. lai... 


WhatsApp / Telegram 
019.252.3932


You Might Also Like

1 leave a massage here...

  1. boleh try kopi dengan variasi lain tu. perkenalkan kat suami, mana tahu ok.

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers