Untuk peminat kopi - white coffee memang owesome

As salam...


Petang2 ni, pekena coffee sedap kan... nikmatnya... hahah dulu setiap hari coffee ok. Now kena control sebab preggy. 

Nak idea nikmati white coffee sedap, korang leh try ni. Amik mood gitu.... 






Post a Comment

10 Comments

  1. Aku masa mengandung jenuh jauhkan diri tapi minum juga hari-hari. Dah 2 bulan kot tak minum kafein ni. Ish! Rindu. Haha.

    ReplyDelete
  2. sedapnya....mesti harum baunya...

    ReplyDelete
  3. suka kopi tp kena limit.. kalau tak, tak boleh tidur mlm dibuatnya

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak minum kopi.....hihihihi

    ReplyDelete
  5. White coffe sedap minum petang2 gini.. :)

    ReplyDelete
  6. husband suka sangat white coffee.. tapi kalau kopi O hitam pekat tu tak suka pulak... diskriminasi warna kannn.... :p


    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
  7. ila pun peminat tegar coffee.. semestinya white coffee =)

    ReplyDelete
  8. aida peminat jugak.
    memang best!
    and yes, time pregnant memang terpaksa berpantang kafein :(

    ReplyDelete
  9. ros peminat kopi juga.
    tapi minum berpada-pada.

    ReplyDelete