kbba

Latest Posts

Amjifa Exclusive - Kurta Amar Baharin

By 11:00 AM , , , , , ,

Assalamualaikum.... 


Nak raya, mesti ada baju baru kan.... Kan.   Haaa... Raya haji ni, tak perlu la nak beria dengan dengan baju Melayu dan sampin bagaikan. Kita cari yang Simple dan elegan.  Kurta macam sesuai sangat dengan cuaca di Malaysia ni. Simple, tak panas dan yang penting selesa. 

Mesti korang tahu Kurta dah jadi trend untuk lelaki sekarang ni? Masa nak raya dulu pun ramai je pakai kurta. Lelaki, sinonim dengan pakaian yang serba simple, ringkas dan bergaya. Sekarang, Amar Baharin dah keluarkan 1 produk kurta dari Amjifa Exclusive. Qurta Anta. Serius cantik. Kain pun sedap je pakai. Aku dah tengok live, dah rasa sentuh cuma tak pakai je. Perut memboyot... Almaklum la... >_< 

Antara warna yang ada sekarang ni. - Qurta Anta





Qurta Anta dari Amjifa Exclusive ni, dari material cotton Italy. High quality. Tak macam cotton biasa tu. Tak terlalu terbal dan terlalu nipis. Pendek kata, selesa la untuk cuaca di Malaysia ni. 
Design kurta ni, dimodernkan mengikut cita rasa lelaki zaman sekarang. Kurta slimfit. Kalau abang sado pakai ni, memang nampak sado dan makin handsome la. Tapi, jangan risau... Kot la korang rasa susah nak amik wudhuk nanti, sebab slim kan, Qurta Anta ni, wudhuk friendly tau. Praktikal sangat. Tak payah susah payah lipat lengan. Bukak je zip, dan amik wudhuk terus. 


tengok abang lan kita tunjuk zip tu. Jangan tak percaya tau

Sekarang ni, dulang boy macam dah jadi trend untuk setiap wedding. So, kalau nak cari baju sedondon tu, cari di Amjifa memang terbaik. Warna ada pelbagai. Mudah nak dipadankan dengan dulang girl pula nanti. Tak pun, masa kenduri apa sahaja, nak sedondon dengan sepupu sepapat. Haa... memang mudah la. Tak perlu tempah. Beli je siap. Harga mampu milik ye. RM139 include postage. Bergaya habis... D pun dah duk tanya harga berapa. Nak beli juga la tu. Tapi, memang aku pun nak beli 1 untuk dia... uhuhuh 

Size pula. Ada banyak size. Cuma, dinasihatkan kita pilih 1 size atas dari size yang selalu pakai. Kalau D selalu pakai M, jadi pilih L. Lebih selamat. Kang tak bernafas payah pulak. 

size chart Qurta Anta 


Bagi yang keliru nak beli size apa, ni ada size chart untuk korang. Mudah nak memilih size kan. 
Bagi yang berminat untuk membeli Qurta Anta dari Amjifa Exclusive ni, boleh la ke FB page dan IG page mereka. Buat masa ni, hanya penjualan melalui online sahaja. 




NO PHONE: +6016 686 0645
atau pun boleh direct Whatsapp di no: 016 969 6891

Dan bagi sesiap berminat untuk menjadi Ejen, haa... di alu-alukan juga. Hubungi no yang tertera. Istimewanya... class disediakan. Haa... terbaik la produk dari Amjifa Exclusive ni. 
Selamat membeli belah... 

penerangan santai dari Amar Baharin 

contoh qurta anta 

kuning memikat hati 


Ok nak selit sikit gambar semasa event tu. Korang jangan jeles yek... bahahaha... :P 

Amar baharin yang super sporting 

Dapat selfie buat mak yong tak lena weii.... >_< 


Ok la. Thanks to Ezza dan Amar team kerana percayakan kami. Dan serius Kurta Anta tu, menawan kalbu.. nak beli tuk suami. Pasni rupa dia mesti lagi hencem.. Eh..!

Bye.. enjoy korang.. semoga membantu. 

You Might Also Like

19 leave a massage here...

  1. trend kurta dah sekarang ni ...warna yang menarik!

    ReplyDelete
  2. Wah..wah..bergaya semua ngan kurta tu..pas ni leh la pakai utk hari raya haji...

    ReplyDelete
  3. raya haji ni, ingat nak suruh en somi pakai kurta, dah dia tak nak pulak... tsk!

    ReplyDelete
  4. Somi dkna pakai saiz M, bila pakai kurta kena ambil saiz double. Sbb ni slim fit.

    ReplyDelete
  5. Warna cantek... Macam kaler gula2 mentos... Nyummm!!!

    ReplyDelete
  6. Ensem oo sape pakai baju kurta ni !

    Jom meriahkan
    giveaway mimin

    ReplyDelete
  7. Cantik2...terutama warna hijau tu

    ReplyDelete
  8. Kenan sgt dgn kurta ni.. tggu nanti aku sambar selai..

    ReplyDelete
  9. memang best.. kurta nye selesa.. hensem betul Amar ermmmhihihi

    ReplyDelete
  10. qurta anta amjifa yang sangat selesa :D

    ReplyDelete
  11. menarik dengan berbagai pilihan warna dan harga yang berbaloi..

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers