Bila kena pada orang kita ketawa. Bila kena pada diri sendiri?



As salam... 

Kembali bekerja setelah bercuti semalam. Esok kita sambung cuti. hehehe. Tapi, tak leh nak enjoy sangat. Jerebu kan. Adoi... Mak yong ni dah sesak nafas je rasanya. Tak tahu nak amik mana dah oksigen. Tekak pun dah rasa perit. Ni pergi kerja drive kereta je. Bukan naik motor macam dulu. Kecian D. Dah mula batuk2. Dia kan merempit motor sampai ke Jalan Jelatek sana. Huhuh. 

Macam biasa lin nak share sesuatu ni. Kelakar. Memang tergelak bila tengok. Tapi, pernah tak kita letak tempat kita pada orang ni.. ihihih. Mesti orang lain pula gelakkan kita. 

Nah tengok ni. Dah tengok share dengan kawan2 ok. 



 Petang sikit lin umumkan pemenang untuk komen haritu ye... Stay tune... =)
Penyertaan tak ramai pun. 7 orang je. So, tahniah mana yang menang.... =D 


Post a Comment

0 Comments