kbba

Latest Posts

KAISON - Dunia imaginasi para ibu

By 4:02 PM , , , , ,

As salam... 



Hamboi tajuk aku bukan main kan. Hahaha... ok. Itu ibarat perumpamaan gitu. Tak ada lebih2 pun. Apa yang penting kebanyakkan para isteri dan ibu memang suka Kaison. Base on previous entry aku la. 

Dah masuk Kaison tak boleh keluar

Amboi korang kemain, semua tak jumpa jalan keluar dari Kaison ye. Bahaha.. kemain semua ye. Kalau boleh duit gaji nak labur kat sana je kan. Lepas tu, duduk rumah pusing2 perabot nak deko. hahaha. 

Last friday dapat MC dari doctor. Huhuh.. dah memang kena refer ke hospital pun. Tapi, alahai.. dah berangan nak MC kat Kaison. Huhuh Oksigen tak sampai kejantung doctor kata. Tapi,tak le serius mana. Dia pula referkan aku ke hospital Ampang jauh benor nak kesana... jadi, aku sedut oksigen kat kaison je la yek. Alhamdulillah.. makin ok. Cuma Sabtu tu, teruk sikit. Mungkin penat berjalan kot. Huhuh. 

tak banyak... tp jenuh gak la nak angkut. TQ tau!!! 


Kaison memang banyak sangat barangan deko dan menarik. Aku kali kedua kesini. Alang2 nak kesini, aku roger2 kawan2 mana yang nak order sama. Leh tolong. Alahai.. aku amik upah murah2 je. Rm2 -Rm4 untuk 1 item barang. Ok la kan. Idok la kejam sangat. Upah minyak toll, angkat barang bungkus dan pos. Cuma postage harga lain la. Alahai.. ni macam ala2 personal shopper gitu. Tapi, tak amik banyak order pun. Jenuh kang aku mencari barang. Ni pun sampai cramp kaki tau. 

Apa yang best kat Kaison, nah aku share sikit. Cuma apa yang aku boleh kasi tahu, barangan disini sentiasa berubah ye. Jangan la marah bila barangan yang nak tu tak ada. Huhuh. Masa aku pergi mug banyak habis dah. 

Antara barangan yang agak mendapat sambutan disini adalah wallpaper. 1 roll rm20. 


cute bag - kaison

soft toy untuk kids - kaison

bunga2 - kaison 

wallpaper - kaison

wallpaper - kaison 

pillow case - kaison


Fuhhh... *lap peluh* 1 hari memang tak cukup kalau betul2 nak shopping. Tapi alhamdulillah... dapat juga jejak ke Kaison ni. Next time kalau aku pergi lagi, aku roger ye. Sapa nak order boleh la menyelit. =D 


You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. mujur la xde cwgn kaison dkt area rmh or opis aku...yg ada takat ni mr DIY...klu x mmg lebur duit gaji dlm tu mcm ko jugak...ahaha

    ReplyDelete
  2. memang pun. ni tgh tahan2 diri jgn pi kaison selagi tak masuk rumah. sat lg duit melayang ke kaison, grill x pasang lagi..hahahha

    ReplyDelete
  3. aku takut aku sawan je masuk kaison nie...semua benda rasa nak beli...besar betul kaison tue...kat mana?

    ReplyDelete
  4. anyak nya pilihan wall paper dia...adoi..ni kalau masuk mau tak mau keluar ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. amboi bestnya kalau dpt pi shopping kat kaison

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers