kbba

Latest Posts

Kerja 5 tahun hanya untuk 1 pengalaman

By 4:47 PM , ,

As salam...



Alhamdulillah... Settle exit interview.  Aku sebelum blah dari office ni secara officially,  kena interview dengan hr dulu. Berdasarkan borang yang aku bagi, orang hr agak terkejut la. Aku macam tak puas hati dengan office ni. Jujur memang banyak yang tak puas hati. Untuk apa menipu kan.

Hr tanya kenapa aku tak happy kat sini... Ermm... Kenapa aku bagi markah macam tu je. Macam2 dia soal. Aku jawap jujur je. Dulu aku happy.  Walaupun kerja banyak gaji sikit hari2 pergi kerja tak malas pun. Tapi sekarang, nak ngadap kerja tu... Fuhhh... Mencabar sangat. Sebab apa?? Persekitaran sekarang tak macam dulu Stress berganda.




Apa pun, kenangan dan ilmu yang aku dapat dekat sini alu hargai sangat. Tq semua.  Semoga berjaya. Tq to my ex boss ajar aku buat 3d max. Even dengan suami aku pun, aku tak leh nak belajar. Dia reti, tapi aku tak reti nak belajar dengan dia. Cuma bila aku dah reti je aku baru tanya D untuk penambahan ilmu tu. Ini satu je la pengalaman aku yang terbaik. Lain biasa je.  Tak mencabar pun. Bahahaha...

Kerja dulu lagi mencabar.  Cukup la life as interior designer. Nak mencuba bidang lain pula. Semoga aku mampu.

5 tahun disini... Sapa tak sayang. Semoga ada rezeki lain... 😍😍😍

You Might Also Like

8 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers