kbba

Latest Posts

Pengomen bertuah adalah......

By 4:04 PM ,

As salam... 



Yeah.. dah ada pemenang. Sebenarnya pagi lagi dah ada. Cuma belum sempat update. 
Tq pada yang sudi join. Saja mencuba. Kot la pasni nak buat GA besar, dah berani la sikit. Bukan apa, takut tak ada orang nak join je.

Lepas ni, nak buat GA menang sabun beras pula. Sabun beras ni, memang terbaik. Tak pun, masker vietnam ker? haaa... Mesti suka kan... Jadi, Rajin2 baca dan singgah sini ye. 

Ok la, pemenang dia adalah......







Hahahha... sapa la tuan punya badan no 4 tukan... Aku punya syarat senang je. Komen dan bagi pilihan group yang ada dekat link tu kan. So, kita dari komentar pertama ikut turutan. 



































Tahniah kak balkidz... sepatutnya kak suria amanda kan. tp dia tak jawap soalan pun... Dia cuma wish. Tak cukup syarat. Nanti pemenang boleh PM lin kat FB ye. Bagi, nama, alamat dan no phone.
Nak pos hadiah. 

Sesuai sangat pemenang ni tau. Sebab dia memang aktif bersukan. Jangan lupa sapu cosmoderm ini dulu lepas ni... =D 


Tapi, pada yang sudi join. Next GA coming soon.... 


























You Might Also Like

7 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers